Za samo 17 dana smršajte 25,7 kg

Jelica Greganović RSS / 26.06.2009. u 18:05

stone-Aggregates.jpgNajnovija dijeta, koju povodom umarširavanja leta i izmarširavanja na plažu i slične otvorene prostore, promoviše Svetska federacija za kosture i što manje garderobne brojeve, podržana od strane Cicija tekstilne industrije i Društva za nadgrobni život za vreme života – Gladni zombi, omogućava vam da za samo 17 dana smršate 25,7 kilograma i time steknete licencu za pokazivanje u javnosti. Lipovivakilosrk će od vas napraviti novog čoveka. Na zaprepašćenje Majke Prirode i radost konfekcijskih trgovaca.

Svima koji su tokom zime nabacili pojaseve za spasavanje ili mišelinke u erotskim i manje erotskim predelima tela, pomenuta udruženja daju stimulativnu nagradu u obliku posebne, dvomesečne dozvole za pojavljivanje na plaži u najnovijem hit kupaćem kostimu, koji je sastavljen od tri krpena trouglića i četiri nitke za zube. Kraće.

Pomenuta dijeta uključuje prehranu potpuno prirodnim tableticama, Lipovivakilosrk koje svetle u mraku i koje najmanje što ubijaju je osećaj gladi. Zahvaljujući ovom 123 % zdravom proizvodu, vaš organizam će moći iz sebe da izluči sav višak masti, koji u telo unesete sasvim normalnom, uobičajenom prehranom, odnosno obrocima sastavljenim od belog kamenja i sivih kamenčića, koje možete konzumirati u neograničenim količinama. U slučaju da vas iz zasede spopadne gore navedeni podli osećaj gladi, savetuje se uobičajeno grickanje svežeg tucanika ili sisanje šodera. Onima sa osetljivijim želucem preporučuju se manji, ali češći obroci od peska, koji slobodno možete zaliti kišnicom. Zaposlenima se preporučuje da sa sobom na posao ponesu obroke, koje neće morati da voze u kolicima i koji praktično staju u džepove – kaldrma kocke, koje mogu grickati u svakoj pauzi između rada.

Naravno, kao i svaka zdrava prehrana, tako i ova predviđa unošenje velikih, dnevnih količina tečnosti u organizam, od kojih je dozvoljena voda u svim oblicima. Oko 75 litara vode dnevno će vam pomoći da izgledate zdravo kao riba i udavite kusur osećaja gladi, koji je uspeo da se sakrije od Lipovivakilosrka. Za samo nedelju dana vaša koža će dobiti boju lotosa, a iz ušiju će početi da vam raste zdrava žabokrečina. Umesto osećaja gladi, u vašem stomaku će se ljuškati omanje veštačko jezero sa novostečenom kolekcijom punoglavaca. Tokom druge nedelje ćete primetiti da vam prsti kraćaju na račun prozračnih kožica među njima i to je vreme kada ćete morati samo da zamenite uobičajenu prehranu kamenjem i pređete na drvo, koje je već vekovima poznati činilac ljudskih obeda. Da ne bi prenaglo počeli da jedete daske, najpre se savetuje mešanje šodera i strugotine, pri čemu izbegavajte zimzeleno drveće koje je puno suviše hranljive smole. Zarad suvoće se preporučuju glog i dren, koji će vam tokom konzumacije dodatno stisnuti usta na formu kokošije guze, čime će vaše usne dobiti trendovski izgled po sredini vezane automobilske gume. Posebno praktične i zdrave su i sve vrste nelakiranog laminata. Gurmani se mogu zadovoljiti uvezenim vrstama egzotičnih parketa, prekrivenih čačkalicama iz domaćih šuma. Ukoliko se budete disciplinovano držali predviđene metraže drveta u obrocima, tu i tamo sebe možete nagraditi kojim listom papira. Na široke linije. Izbegavajte kockaste papire, koji su zarad količine boje kalorični.

Tokom te sedmice osetićete i svojevrsno opuštanje, koje će doneti porast gluvoće izazvan žvakanjem do tada korišćenih namirnica.

Naravno, sve to vreme ne zaboravite na Lipovivakilosrk, koji je napravljen potpuno prirodnim putem od još prirodnijih sastojaka. Naime, Lipovivakilosrk je proizveden od bodljika kaktusa (Opuntia ficus gladius indica) koji raste u pustinjama Južne Amerike, gde bojažljivo niče na svakih 69 godina, isključivo noću u vreme mladog, nekaloričnog meseca. Posebno dresirani balegari, najprirodnijim mogućim putem, kotrljaju samlevene kaktusove boce danima, uvijajući ih tako u filter najprirodnije prašine pune kalcijuma. Nakon što se budućim tableticama zavrti u glavi, dovode se skočimiševi u periodu parenja, koji tabletama daju konačni izgled, ripajući po njima u svom očaravajućem plesu udvaranja skočimišicama, poznatim po nervoznim očima kojima pokušavaju da isprate buduće repate seksualne partnere.

Za razliku od svih ostalih dijeta, od kojih su mnoge nezdrave i mogu šokirati vaš organizam naglim smanjenjem količine unesene hrane, dijeta pomoću Lipovivakilosrka će vam omogućiti da za samo 17 dana postanete potpuno nova osoba, senka pređašnje i time steknete estetsko pravo na pojavljivanje na plažama i nošenje najtrendovskije sulundar odeće. Prevaziđite osećaj gladi, budite suvi kao dren!

 Komentari (227)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Biljana 77 Biljana 77 18:17 26.06.2009

Konačno

nema sunca, nema Jelice.. Jedva dočekah da se malo oraspoložim... A ako se spases od dijete ikako, posluži se... Može da se obuče ili da se pojede, već prema afinitetu.I pravo mesto da se pohvalim: Žmu me izvestio: Srećica danas napravio par samostalnih koraka.Nažalost nisam prisustvovala premijeri.

EDIT: Ma, jesi li ti to opet išla u neku radnju za fancy kosture?
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:24 26.06.2009

Re: Konačno

Evo me, izgibo' od ovog kraja školske godine...a i ja sam završavala izvestan projekat...bože, što volim reč projekat...kako to radno zvuči, čudo jedno...
Je l' ovo šećerno ili papirno? Ako je papirno onda je zdravlju i izgledu preporučljivo, u suprotnom ne bih smela...
Srećica beba dečak prohodala?! E, to se zove vest! Pripremite se za život na visokom nivou.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 18:26 26.06.2009

Re: Konačno

navise volim one divne dijetalne recepte: umoci vatu u zeleni caj bez secera...
Biljana 77 Biljana 77 18:28 26.06.2009

Re: Konačno

Je l' ovo šećerno ili papirno?

Čuj papirno! Šećer, čokolada, krem, punomasno mleko, maslac, pa još malo čokolade i svih užasa koji vrebaju modernu sulundar ženu koja pokušava da se uvuče u garderobu pravljenu za njenog jedanaestogodišnjeg sina...
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 18:31 26.06.2009

Re: Konačno

ženu koja pokušava da se uvuče u garderobu pravljenu za njenog jedanaestogodišnjeg sina...

Biljana 77 Biljana 77 18:37 26.06.2009

Re: Konačno

umoci vatu u zeleni caj bez secera

Kako molim? Vatu.. Pa to sigurno goji, nekako.. ne brate ..umoči prst u zeleni itd... Što reče moj kolega, pijući gadljivo zeleni čaj (bez išta, off course); Ovo mora da je mnogo zdravo, kad je ovako odvratno!
dragan7557 dragan7557 19:15 26.06.2009

Re: Konačno

volim reč projekat...kako to radno zvuči, čudo jedno..

Valjda: Važno, božanstveno, učeno, uzvišeno, plemenito, skupo......... al' radno????

dragan7557 cerski
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 19:20 26.06.2009

Re: Konačno

Kako molim? Vatu.. Pa to sigurno goji, nekako.. ne brate ..umoči prst u zeleni itd... Što reče moj kolega, pijući gadljivo zeleni čaj (bez išta, off course); Ovo mora da je mnogo zdravo, kad je ovako odvratno!

ne, vata ne goji...ima celuloze, zasiti ali ne goji. a u caj se umase da lakse - slizne
ne zezam se, citala ja po novinama kod frizerke...ribe po holivudima laaaadno gutaju vatu...
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:23 26.06.2009

Re: Konačno

A tamponi su im za poneti?

BebaOdLonchara BebaOdLonchara 19:25 26.06.2009

Re: Konačno

A tamponi su im za poneti?

to su im ćevapi
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:27 26.06.2009

Re: Konačnosentinel26 sentinel26 19:30 26.06.2009

Re: Konačno

Biljana 77
nema sunca, nema Jelice.. Jedva dočekah da se malo oraspoložim... A ako se spases od dijete ikako, posluži se... Može da se obuče ili da se pojede, već prema afinitetu.
I pravo mesto da se pohvalim: Žmu me izvestio: Srećica danas napravio par samostalnih koraka.Nažalost nisam prisustvovala premijeri.
EDIT: Ma, jesi li ti to opet išla u neku radnju za fancy kosture?

A kako se ovo jede ? Mislim koji se pribor koristi ?
Ruke s'preda ili na ledja ?
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:42 26.06.2009

Re: Konačno

Rukama i čekićem, pesak kašikom, u strožim varijantama dijete, pesak se jede viljuškom.
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:44 26.06.2009

Re: Konačno

Radno zvuči najmanje...to je ono kao nekad sastanak, "Ne mogu na nekom sam sastanku", danas - "Ne mogu imam projekat"...mada ja svoj projekat odradih, sva sam se izbečila...
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:57 26.06.2009

Re: Konačno

EDIT: Ma, jesi li ti to opet išla u neku radnju za fancy kosture?

Ma jok, nego sam tri-četiri-pet meseci skapavala radeći i živela kao pečurka u kući, ne bih li završila "projekat", a kad sam izmilela napolje počelo je leto, a sa njim i nenormalna količina reklama za kojekakve najprirodnije moguće dijete sa najprirodnijim mogućim tabletama, od kaktusa, od palmi, od...u svim novinama, na svim sajtovima, na tv, dakle takav marketing za glad, čudo jedno...
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:58 26.06.2009

Re: Konačno

ženu koja pokušava da se uvuče u garderobu pravljenu za njenog jedanaestogodišnjeg sina...

Podlaci tekstilni!
malasneki malasneki 19:43 27.06.2009

Zeno

ziva se iskidah od smeha

citam pre neki dan kako su se konacno pobunile neke modne agencije i rekli dizajnerima da pocnu da siju makar malo vece brojeve jer ne mogu naci toliko izgladnele manekenke! uzas!
Milutin Milošević Milutin Milošević 23:02 27.06.2009

Re: Konačno

ja svoj projekat odradih

jedva čekam
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:54 28.06.2009

Ja se izvinjavam

za odsustvo, bila sam dva dana na svadbi, maločas se vratismo...
Darling, što se tiče modnih agencija i dizajnera, to je čista prevara i laš...oni pišu veće brojeve, ali je odeća sve manja, ono što je nekada bio broj 36, to je sada 38, ali veličina je i dalje 36...nekada je bilo teško naći broj 38 jer je većina žena tog broja, sada su problem za nalaženje brojevi 40 i 42...
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:55 28.06.2009

Milutine,

fala, fala...ali imam nameru da i sve vas uključim u Projekat, jer bez vas ni prvog, a kamoli drugog ne bi bilo
Mića Marković Mića Marković 20:32 28.06.2009

Re: Ja se izvinjavam

za odsustvo, bila sam dva dana na svadbi, maločas se vratismo...

Moze li se znati kakav je bio ketering?
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:38 28.06.2009

Re: Ja se izvinjavam

Bio je švecki 100
Vrlo finsko
paralelni.um paralelni.um 11:01 29.06.2009

Re: Konačno

ili pojedite kockicu ledaXD!
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 18:18 26.06.2009

!

Naravno, sve to vreme ne zaboravite na Lipovivakilosrk, koji je napravljen potpuno prirodnim putem od još prirodnijih sastojaka. Naime, Lipovivakilosrk je proizveden od bodljika kaktusa (Opuntia ficus gladius indica) koji raste u pustinjama Južne Amerike, gde bojažljivo niče na svakih 69 godina, isključivo noću u vreme mladog, nekaloričnog meseca. Posebno dresirani balegari, najprirodnijim mogućim putem, kotrljaju samlevene kaktusove boce danima, uvijajući ih tako u filter najprirodnije prašine pune kalcijuma. Nakon što se budućim tableticama zavrti u glavi, dovode se skočimiševi u periodu parenja, koji tabletama daju konačni izgled, ripajući po njima u svom očaravajućem plesu udvaranja skočimišicama, poznatim po nervoznim očima kojima pokušavaju da isprate buduće repate seksualne partnere.


Jelica Greganović Jelica Greganović 18:26 26.06.2009

Iju, Bebe...

vidi Sizifa, kako radi...nema prirodnije...
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 18:26 26.06.2009

Re: !

mukica. pa ko ne bi gut'o sve to sad posle ove slike? gde treba da se upisem? moze popust za prvih 10 pakovanja?
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:30 26.06.2009

Re: !

Čekaj, stiže skočimiš, malo je zbunjen, ali...

Upisuješ se u Društvo - Prevara je iz raja izašla...
Milutin Milošević Milutin Milošević 23:04 27.06.2009

Re: !

Zaboravila si da napišeš da kutijica od 14 tableta, koja je dovoljna za prvu nedelju dijete, košta samo 225 evra. Ako kupite odmah dve kutije za celu dijetu, plaćate samo neverovatnih 350 evra!
Jelica Greganović Jelica Greganović 07:27 30.06.2009

I svima koji

nisu zadovoljni vraća se novac...kada, videćemo...
mashha mashha 18:28 26.06.2009

Fenomenalno :))))))

(od početka do kraja)
Moj današnji dan je izgleda definitivno rezervisan samo za smeh...
Inače, nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi troše novac na skupe dijete za mršavljenje, kad su mnogo više novca uložili u nabacivanje kilaže
Innana Innana 18:30 26.06.2009

Re: Fenomenalno :))))))

mashha
(od početka do kraja)
Moj današnji dan je izgleda definitivno rezervisan samo za smeh...
Inače, nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi troše novac na skupe dijete za mršavljenje, kad su mnogo više novca uložili u nabacivanje kilaže

Moram da te ispravim draga Masho. Dijetalna ishrana je provereno skuplja bar duplo od junk hrane koja goji, oduvek tako bilo...
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:35 26.06.2009

Re: Fenomenalno :))))))

Hvala
Moj današnji dan je izgleda definitivno rezervisan samo za smeh..

Boljeg od takvog dana nema...Sve se bojim da su dijete skuplje od nabačenih kilograma, naročito one koje počinju supom od avokada u kojoj plivaju račići. Kraulom.
mashha mashha 18:46 26.06.2009

Re: Fenomenalno :))))))

Ma u pravu ste, nego za takve dijete i ishranu se nije znalo u moje vreme
(jooj, još se smejem )
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:03 26.06.2009

Re: Fenomenalno :))))))

To je zato što se nekada glad pošteno zvala svojim imenom.
drug.clan drug.clan 18:29 26.06.2009

preporuka

Najnovija dijeta, koju povodom umarširavanja leta i izmarširavanja na plažu i slične otvorene prostore, promoviše Svetska federacija za kosture i što manje garderobne brojeve, podržana od strane Cicija tekstilne industrije i Društva za nadgrobni život za vreme života – Gladni zombi, omogućava vam da za samo 17 dana smršate 25,7 kilograma i time steknete licencu za pokazivanje u javnosti.Jel to onaj doktor preporucio svim svojim autoritetom zato sto akcije firme dobro stoje a u bordu sedi nobelovac bez obraza?
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:34 26.06.2009

Re: preporuka

Bord vodi četvrti jahač apokalipse...
Innana Innana 18:29 26.06.2009

Genijalno

Znaci odvalila sam se od smejanja. Pozdrav od jedne Very Big Mame

Skoro nisam procitala nista smesnije...Da niste mozda bili inspirisani nedavnim blogom ovde na temu zdrave ishrane

Ja bih da pitam gde se moze kupiti/nabaviti taj super-magicni-omnipotentni-superbrzi-nerevrovatan proizvod?

drug.clan drug.clan 18:30 26.06.2009

Re: Genijalno

Innana
Znaci odvalila sam se od smejanja. Pozdrav od jedne Very Big Mame

Skoro nisam procitala nista smesnije...Da niste mozda bili inspirisani nedavnim blogom ovde na temu zdrave ishrane

Ja bih da pitam gde se moze kupiti/nabaviti taj super-magicni-omnipotentni-superbrzi-nerevrovatan proizvod?
Nije registrovan u Srbiji. Ima samo kod Doktora u privatnoj klinici ispod ruke
Innana Innana 18:35 26.06.2009

Re: Genijalno

drug.clan
Innana
Znaci odvalila sam se od smejanja. Pozdrav od jedne Very Big Mame

Skoro nisam procitala nista smesnije...Da niste mozda bili inspirisani nedavnim blogom ovde na temu zdrave ishrane

Ja bih da pitam gde se moze kupiti/nabaviti taj super-magicni-omnipotentni-superbrzi-nerevrovatan proizvod?
Nije registrovan u Srbiji. Ima samo kod Doktora u privatnoj klinici ispod ruke


Ja sam cula neproverene glasine da se radi o preparatu koji se prodaje na foru multi-level-marketinga i da trenutno moze da se nabavi kod baba Stamene ispod tezge na Bajlonijevoj pijaci, a cula sam i od koleginice da je trenutno na snazi promotivni popust, a imaju i pogodnosti za nove clanove...Tako da bih da me neko uputi, ako moze.
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:40 26.06.2009

Innana

Milo mi je

Skoro nisam procitala nista smesnije...Da niste mozda bili inspirisani nedavnim blogom ovde na temu zdrave ishrane

Misliš ovaj http://blog.b92.net/text/957/Nema%20%27leba%20bez%20seksa/?

Lek se može dobiti putem hvatanja tv reklame i brzog prepisivanja broja sa iste, a ima ga i po novinama i sajtovima i uopšte svuda gde ga mogu videti svi sa viškom mesa na kostima.
Reklamiraju ga i sve firme za proizvodnju građevinskog materijala, u okviru svoje ponude...između crepova i kamene izolacije.
maricacarica maricacarica 23:50 26.06.2009

Re: Innana

E, znaš kako sad ti daju oglase da im trebaju prodavci za njihve super-truper etc tabletice - Potreban asistent u oblasti marketinga prehrambenih proizvoda.....

Nego, setih se, pre mloogo godina, gostuju na čini mi se, Ružičastoj tv neka folk pevaljka, ali starija garda i neki klinci, pa voditeljka, kao kompliment dotičnoj starijoj - Jao, što lepo izgledate, izgubili ste par kilograma, kako ste to uspeli?

Odgovor - Šta bre, kako? NIsam jela.... Dve jabučice dnevno, pa ti vidi.....

Jelica Greganović Jelica Greganović 00:41 27.06.2009

Re: Innana

Šta bre, kako? NIsam jela.... Dve jabučice dnevno, pa ti vidi.....

AlexDunja AlexDunja 19:03 26.06.2009

:)

el moze meni malo pigmenta
sa one slicke?

najukusnije izgleda...na cimet?
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:04 26.06.2009

Re: :)

Meni pigmenAt više vuče na kari, pesak mi je nekako najbliži cimetu...
AlexDunja AlexDunja 19:06 26.06.2009

Re: :)

pesak mi je nekako najbliži cimetu...

al krupan:)
tesko pada na tu silnu vodu:)
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:08 26.06.2009

Re: :)

da...a pigmenat se fino sa vodom cementira i duže održava osećaj sitosti...
Blade Runner Blade Runner 19:13 26.06.2009

Evo prave

Jelica Greganović Jelica Greganović 19:19 26.06.2009

Re: Evo prave

Uuu, pa ovo je gozba...

Blade Runner Blade Runner 19:58 26.06.2009

Re: Evo prave

tompinchns tompinchns 19:19 26.06.2009

A bas se mora na dijetu?

Kazu da smeh (i seks) trose kalorije. Da je to tacno, sad bismo sve izgledale kao boginje i bile bismo cakum-pakum za plazu jer citamo Jelicu! Ovako ne preostaje nam nista drugo nego da primenimo cement dijetu. Ipak cu prvo pojesti one krasove napolitanke s prelivom od prave cokolade - da se ne bace!
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:25 26.06.2009

Re: A bas se mora na dijetu?

Ček, ček...čitate Jelicu, a ovo iz zagrade? A? Da u tom čuču ne grmi zec?Napolitanke, a? Sa pravom čokoladom? Da nisi ti ovde neki diverzant?
tompinchns tompinchns 19:40 26.06.2009

Re: A bas se mora na dijetu?

Nisam diverzant, samo mi muz bio u Hrvatskoj pa doneo, zna da volim, i to i jos ponesto. Zagradu cu preskociti ovaj put, a uostalom, ucinak je jednak ko i sa smehom, pa sto da trosim prstice na kucanje. Jedva sam decu oterala od kompjutera. I napolitanki.
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:50 26.06.2009

Re: A bas se mora na dijetu?

Jadro napolitanke? Što krckaju u prašinu? Preslatke, ali neodoljive?
Sa'ću ja tebe da oteram od kompjutera...

AlexDunja AlexDunja 19:53 26.06.2009

Re: A bas se mora na dijetu?

Sa'ću ja tebe da oteram od kompjutera...

meni moja the best friend
donela originalni pariz:)))
nisam mogla da verujem:)
tompinchns tompinchns 20:14 26.06.2009

Re: A bas se mora na dijetu?

Gotovo za danas, deca me oterala, idem bar napolitanke da spasem!
margos margos 01:34 27.06.2009

Re: A bas se mora na dijetu?

Jadro napolitanke? Što krckaju u prašinu? Preslatke, ali neodoljive?
Sa'ću ja tebe da oteram od kompjutera...

Banuj odmaK... uh...
drug.clan drug.clan 19:39 26.06.2009

najnovija dijetaslika sve kaze samo 20 kalorija
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:45 26.06.2009

Re: najnovija dijeta

Daj kašiku!
tompinchns tompinchns 19:47 26.06.2009

Re: najnovija dijeta

Ne laze. Lepo pise 20! Gde se to nalazi? Pretpostavljam u svakoj bolje snabdevenoj apoteci, ko i ona Jelicina!
drug.clan drug.clan 19:48 26.06.2009

Re: najnovija dijeta

Jelica Greganović
Daj kašiku!


Ihhhh kasiku. Mi srbi jeli viljuskama dok su ovi zapadnjacu rukama trpali u usta!
drug.clan drug.clan 19:49 26.06.2009

Re: najnovija dijeta

tompinchns
Ne laze. Lepo pise 20! Gde se to nalazi? Pretpostavljam u svakoj bolje snabdevenoj apoteci, ko i ona Jelicina!


na serveru se nalazi i moze da se donalduje za dzabe
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:00 26.06.2009

Re: najnovija dijeta

Viljuškama i kašikama...a o noževima da ne pričam...
AlexDunja AlexDunja 19:40 26.06.2009

i kao i obicno, na ovakvim temama:))

moj hit:
fat
I hope you got fat
I hope you got really fat
cause if you got really realy fat
you just might want to see me come back
I hope you got fat

I don't care I don't care
ah how heavy how skinny
I don't care I don't care
ah how heavy how skinny
just gimme gimme some some ah
some some something to love

A little extra weight could
never look no nicer on nobody else but you
and I could use a little bit more to hold on to
and if I get a fright in the middle of the night
I'll cling to you

I hope you got fat
I hope you got truly fat
cause if you got really
FAT FAT FAT
you just might want to see me come back
I hope you got fat

edit:
sta cu?
volim tak'e muske
luzere:)))
AlexDunja AlexDunja 19:40 26.06.2009

i kao i obicno, na ovakvim temama:))

ups:)
brisi fir,
duplo.
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:52 26.06.2009

Re: i kao i obicno, na ovakvim temama:))margos margos 01:40 27.06.2009

Re: i kao i obicno, na ovakvim temama:))

Joj, Jelico... U sredu sam videla jednu sličnu ženu na BG ulicama... meni sve tužno, a ona, čini mi se, misli da je debela. Jednom su neke moje kolege 'provalile' u Novom Sadu na svojim radionicama devojčicu koja je za sedam dana pojela samo kesicu štapića... videli da ima problem, pa nekako popričali s njom, pa sa roditeljima,,, pa je podržali da potraži pomoć i ode na lečenje. Sad je ok.
Jelica Greganović Jelica Greganović 07:35 30.06.2009

margos,

tuga je to...bilo kod nas dete iz Nemačke, devojčica, pre jedno dve-tri godine, stara kao Princeza, 13-14 godina...dete nije debelo, onako buckasto...7 dana ništa nije htela da jede od nuđenog, u neviđenu frku me bacila, sve dok mi Princeza nije rekla da mala gošća iz razmene (i njene drugarice) je na strogoj dijeti i pije samo voćni sok (kupljen, pun šećera...). Naravno, usput je spopadne glad i natrpa se krišom sama od sebe nekom čokoladom i onda opet voćni sokovi...užas...voće nije ni takla, povrće ni slučajno...
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:02 26.06.2009

dijeta?

svašta.
ne želim ceo život da budem gladan.
Jelica Greganović Jelica Greganović 20:05 26.06.2009

Re: dijeta?

Ma kakvi, ove tabletice potpuno ubijaju osećaj gladi, ima da lebdiš kao oblačić...pod uslovom da ne jedeš previše kamenih obroka...
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:21 26.06.2009

san svake manekenke (i...

...one koje potajno zele da dobiju taj "kompliment"

Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:33 26.06.2009

Re: dijeta?

Ma kakvi, ove tabletice potpuno ubijaju osećaj gladi

Ali ja VOLIM da jedem!
mara92 mara92 20:36 26.06.2009

Re: dijeta?

Ево ДИЈЕТЕ:
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:01 26.06.2009

Re: dijeta?

To nije dijete, to je prase...božemesačuvajisakloniipomerisesmesta...
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 21:23 26.06.2009

Re: dijeta?

Ali ja VOLIM da jedem!

i ja. sad su me najurili iz kuhinje, mama pravila mekike, cela familija na okupu...mirise cela kuca!
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:38 26.06.2009

Re: dijeta?

Mekike!? E, sa'ću i ja da te najurim! Ne pominji mekike, to nije zdravo, to je masno i kalorično, to je njam...daj jednu mekiku...pliiiz...
mara92 mara92 21:44 26.06.2009

Re: dijeta?

Jelica Greganović
To nije dijete, to je prase...božemesačuvajisakloniipomerisesmesta...

Мили Бого,
Како се само сети....ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА....(колеге мисле да сам полудела, ори се офис од смеха)
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 21:45 26.06.2009

Re: dijeta?

Ево ДИЈЕТЕ:

to je tzv. atkinsonova dijeta mesom. sve je regularno.
Jelica Greganović Jelica Greganović 00:43 27.06.2009

Re: dijeta?

A ja sam mislila da se ta dijeta sastoji od lupanja ražnjem...samodisciplina i to...

Crna Maro, šta radiš u ova doba u kancelariji?
margos margos 02:03 27.06.2009

Re: dijeta?

Jelica Greganović
To nije dijete, to je prase...božemesačuvajisakloniipomerisesmesta...

Čak štaviše i dapače, dva praseta... Treće mora da je pojeo vuk :(
mara92 mara92 04:15 27.06.2009

Re: dijeta?


Crna Maro, šta radiš u ova doba u kancelariji?

Јелице - друга временска зона...мора се ради до 5 пост меридием...ми овде, је л', каскамо ѕа Јевропом шест сахата...па тако, сваки пут кад вирим по блогу, овде се разматра ил храна ил секс (пардон, политика), а ја, да простиш, као радим...ужас један, шта да ти кажем...
Jelica Greganović Jelica Greganović 08:37 27.06.2009

Re: dijeta?

Uh, sad mi je lakše, već sam se spremala da pokrenemo akciju na blogu "Zaštite Maru!"...
thug_b thug_b 20:19 26.06.2009

ima i ova dijeta:


pricamo drugarice i ja, ovog proleca, o tome kako nam ide otklanjanje nus produkata blazenog zimskog sna. i tako se malo hvalimo ("ja vec mogu sama da vezem pertle!", malo vise zalimo i savetujemo ("jedem ovo, vezbam ovako...".)... kad jedna u prolazu, a koju nista nismo ni pitale (s razlogom:), kaze " svasta - ja samo popijem veliku casu vode kad sam gladna", pa se pogleda, kao da se pregleda, a zna da joj nije nista.

!?!?! - pa kad tad nisam ustala da je osamarim... ne zbog mene (a mozak mi je otkazao na par sekundi u pokusaju da svarim informaciju), nego zbog neke preslatke, ali bas gojazne zene koja se u tom trenutku nasla pored nje i slozila tako tuznu i postidjenu facu:(
dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 14:03 27.06.2009

Re: ima i ova dijeta:

thug_b

pricamo drugarice i ja, ovog proleca, o tome kako nam ide otklanjanje nus produkata blazenog zimskog sna. i tako se malo hvalimo ("ja vec mogu sama da vezem pertle!", malo vise zalimo i savetujemo ("jedem ovo, vezbam ovako...".)... kad jedna u prolazu, a koju nista nismo ni pitale (s razlogom:), kaze " svasta - ja samo popijem veliku casu vode kad sam gladna", pa se pogleda, kao da se pregleda, a zna da joj nije nista.

!?!?! - pa kad tad nisam ustala da je osamarim... ne zbog mene (a mozak mi je otkazao na par sekundi u pokusaju da svarim informaciju), nego zbog neke preslatke, ali bas gojazne zene koja se u tom trenutku nasla pored nje i slozila tako tuznu i postidjenu facu:(Ma trebala si! Sram je bilo! Da valja ta dijeta ne bi se reklo sledece: " Drzacu dijetu na onome svetu"
thug_b thug_b 14:43 27.06.2009

Re: ima i ova dijeta:

" Drzacu dijetu na onome svetu"
amin i amin!!!:))))
Unfuckable Unfuckable 20:21 26.06.2009

meni je oduvek (a paaaamtim...)

bila krajnje zanimljiva ta pojava "zatrpavanja grehova" ili "resetovanja minulog rada" ili..kakogod -
redovno s proleća - kada se oko pola (većinom lepšeg dela)populacije prepodobi kao vojska na neku nečujnu komandu, i krene da se samospaljuje u smislu kalorija.
Neprocenjivo za posmatrati kako osvedočene pripadnice ekstremnih krila Prasećih i Svinjskih brigada (ok, i po koji pripadnik) krenu sa inplementacijom "pis bradr, pis ov kerot, sistr" filozofije.
Što se imaginarni odlazak na plažu više bliži, a temperatura - a time i razgaćenost - povećava, raste nekako i nivo mazohizma sa sve panikom - do padanja u nesves' usled hipoglikemije, što nam posle objašnjavaju da je usled omorine.Tzvrtz omorina, mada sjajan izgovor.
Stra'ota jedna šta su sve ljudi u stanju da urade sebi zarad 5 minuta slave na plaži, kao da to neko pa primećuje

Sjajan tekst Jelitze
AlexDunja AlexDunja 20:27 26.06.2009

Re: meni je oduvek (a paaaamtim...)

Tzvrtz omorina, mada sjajan izgovor.

:)
ai koga briga, takodjer:))
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:03 26.06.2009

Re: meni je oduvek (a paaaamtim...)

Fala, druže...idući će biti posvećen naslednicima svete inkvizicije ili šta je to u ženskom biću što ga tera da se samomrcvari...kao primer ću uzeti samu sebe i svoje pripreme, kako Žmu kaže "za predstojeću olimpijadu"...
maricacarica maricacarica 23:59 26.06.2009

Re: meni je oduvek (a paaaamtim...)

Dear Unf,

you can have the rabbit food, I 'll have the meat

petrovicvladimir petrovicvladimir 14:15 27.06.2009

Re: meni je oduvek (a paaaamtim...)

you can have the rabbit food, I 'll have the rabbit

maricacarica maricacarica 00:21 28.06.2009

Re: meni je oduvek (a paaaamtim...)

Volem ja to, volem, ili srneći perkelt...Da ne kažem od Bambijeve mame
leopold_lady leopold_lady 20:25 26.06.2009

Idi bre Jelice ....

znala sam da tako nešto ne postoji ....

Mada mogla bi da smršam trih 25 kg ....

Šalim se.... Juče umalo ne uništi život - a za šta???

Ko me voli,voleće me i ovoliku i sa 20 kg manje i sa 10 kg više .... Iskreno....
baka Evdokija i unuka Djina baka Evdokija i unuka Djina 20:33 26.06.2009

Joj

Joj, otkinula si me od smeha!!!!

A pazi ovu muku:

Dva jajca, šolja brašna, šolja šećera, šola ulja, šolja mleka, šolja kokosa ili plazme mlevene ili slični keks, 1 pecivo i 1 vanila i 1 kašika velika kakaa i smućkaš i pečeš pola sata na jedno hm, 150C i onda ovako.
Izvadiš iz rerne, uzmeš viljušku, dobro izbodeš, pri tom zamisliš Twigi u glavi, preliješ sa pola kile topljenog eurokrema i sečeš na kocke i ručkaš i onda se pogledaš u ogledalo i kažeš, ju al sam ja lepa em slatka!!!!
Kad me uvati pad šećera, i u pola noći bacim ovo u rernu...
Joj, sto je dobro!!!!
Djina
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:05 26.06.2009

Re: Joj

Sve, sve, ali

pola kile topljenog eurokrema


'de će ti bre duša?!
tompinchns tompinchns 22:14 26.06.2009

Re: Joj

Poceli s dijetom, a gle gde smo zavrsili. Recepti se razmenjuju, ona torta od gore prosto boli..., ali ja sam nesto bas razmisljala (iako je petak uvece - u to vreme sam vec mentalno zakrzljala)) - pa il' te neko voli il' ne, ali to nije zbog kila. Ljudima oko mene ne smetaju blagi prelivi stomacica i blize i dalje okoline preko odevnih predmeta. Uostalom, u ovim godinama, to je najbolji lek protiv bora - sve zategnuto. Nema druge, sutra ce pasti ili ovaj Djinin recept ili one bezobrazne mekike. Sram da ih bude!
Jelica Greganović Jelica Greganović 00:47 27.06.2009

Ja sam večeras bila

karakter sa velikim K. Moja drugarica pravila tiramisu sa jagodama, išli maločas kod nje u goste, Žmu izjeo pola hektara, a ja samo trep-trep, ni mrvu...A?! A?! Ko je volja čelična?! Dobro, smandrljala sam jedan džin tonik u formi osveženja, ali rekla sam odlučno ne tiramisuu...XA!
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 03:00 27.06.2009

Re: Ja sam večeras bila

Žmu izjeo pola hektara, a ja samo trep-trep, ni mrvu...A?! A?! Ko je volja čelična?!

blagiš tebi...moj karakter u tom smislu - minus milion.
mara92 mara92 04:18 27.06.2009

Re: Ja sam večeras bila

Jelica Greganović
karakter sa velikim K. Moja drugarica pravila tiramisu sa jagodama, išli maločas kod nje u goste, Žmu izjeo pola hektara, a ja samo trep-trep, ni mrvu...A?! A?! Ko je volja čelična?! Dobro, smandrljala sam jedan džin tonik u formi osveženja, ali rekla sam odlučno ne tiramisuu...XA!

Јес' вала КАРАКТЕР си (са све великим словима)...Тирамису, још "са јагоде"...то је, бре, кинеско мучење...
Dr M Dr M 10:25 27.06.2009

Re: Ja sam večeras bila

Јес' вала КАРАКТЕР си (са све великим словима)...Тирамису, још "са јагоде"...то је, бре, кинеско мучење...


Nije to karakter, to je mazohizam..
Karakter bi bila da je uzela dva tiramisua a ne da podleze pritiscima okruzenja
Jelica Greganović Jelica Greganović 10:44 27.06.2009

Re: Ja sam večeras bila

Nemoj tako, u odricanju je spas...evo, sad se spremam da idem na neku svadbu u Portorožu...s obzirom da je okolina kamenita, predviđam da će u skladu sa evropskim trendovima gozba biti bazirana na kamenim temeljima...grafički bijenale - četvrtast tanjir i na njemu golubija kaka prelivena crnim histeričnim linijama...
mara92 mara92 15:54 27.06.2009

Re: Ja sam večeras bila

Nije to karakter, to je mazohizam..
Karakter bi bila da je uzela dva tiramisua a ne da podleze pritiscima okruzenja

Хм,
Занимљиво посматрање докторе, врло занимљиво...
Nemoj tako, u odricanju je spas...evo, sad se spremam da idem na neku svadbu u Portorožu...s obzirom da je okolina kamenita, predviđam da će u skladu sa evropskim trendovima gozba biti bazirana na kamenim temeljima...grafički bijenale - četvrtast tanjir i na njemu golubija kaka prelivena crnim histeričnim linijama...

хахахахахахаха...
Да, то је она "фенси" клопа што се сервира на четвртастим тањирима: тањир има страницу од триес' сантиметара, а негде на средини је нека гомилица коју чепркаш виљушком...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana