Društvo| Ekologija| Gradjanske inicijative| Mediji| Politika

Povratak Milijane Baletić - uvreda za žrtve i Vojvodinu

Nebojša Milenković RSS / 09.05.2011. u 12:35

milijana_baletic.jpgNUNS i NDNV: Simbol ratnohuškačkog novinarstva na Javnom servisu Vojvodine

NUNS (Nezavisno udruženje novinara Srbije) i NDNV (Nezavisno društvo novinara Vojvodine) ocenjuju skandaloznim nedavno pojavljivanje novinarke Milijane Baletić u ulozi autorke i scenaristkinje emisije "Portret Nikole Kusovca - glancanje mitova" na Radioteleviziji Vojvodine.

Milijana Baletić, podsećaju NUNS i NDNV, jedan je od simbola ratnohuškačkog novinarstva devedesetih godina, govora mržnje, promovisanja nacionalističke ideologije i nepoštovanja osnovnih etičkih standarda.

Povratak Milijane Baletić u program Radio televiyije Vojvodine, javnog servisa koji finansiraju gradjani, smatraju NUNS i NDNV, otvoreni je šamar demokratskoj javnosti i predstavlja dokaz daljeg urušavanja ugleda novinarske profesije, ali i osnovnih moralnih načela.

- Da li nedavno pojavljivanje Milijane Baletić u ulozi autorke i scenaristkinje na Radioteleviziji Vojvodine, poruka da ratni huškači neće odgovarati za svoje delovanje već će, naprotiv, za to biti nagrađeni, pita se Dinko Gruhonjić, predsednik NDNV.

Vukašin Obradović, predsednik NUNS-a, podseća da je ovo udruženje 2009. godine podnelo Tužilaštvu za ratne zločine krivičnu prijavu protiv odgovornih osoba i novinara u RTV Beograd, RTV Novi Sad, dnevnim listovima Politika, Večernje novosti i drugim koji su svojim uticajem i značenjem, kao državna medijska preduzeća, sprovodili "ratnohuškačku propagandu" 90-tih godina.

- Mi smatramo da su oni suodgovorni za ratna dešavanja na prostoru bivše Jugoslavije koja su dovela do ogromnih materijalnih gubitaka i ljudskih žrtava i najstrašnijih ratnih zločina. Ratno izveštavanje Milijana Baletić, sasvim sigurno, potpadaju u delokrug ove krivične prijave, kaže Obradović.

NUNS I NDNV, upravo zbog ovakvih primera, pozivaju Tužilaštvo za ratne zločine da ubrza rad na prijavi i izvesti javnost o saznanjima do kojih se do sada došlo.

NUNS i NDNV

logondnv.jpg

Saopštenje "Građanske Vojvodine": Povratak Milijane Baletić - uvreda za žrtve i Vojvodinu

Inicijativa nevladinih organizacija Građanska Vojvodina zaprepašćena je činjenicom da je Radiotelevizija Vojvodine emitovala „dokumentarnu emisiju" koju potpisuje „urednica i scenaristkinja" Milijana Baletić, doajenka ratnohuškačkog novinarstva i promoterka govora mržnje. Ovim činom Javni servis, koji se finansira od novca građanki i građana Vojvodine, ne samo da se narugao multietničkoj Vojvodini, novinarskoj profesiji i elementarnim moralnim nazorima, već je i pljunuo na žrtve genocida, ratnih zločina i zločina protiv čovečnosti krvavih ratova iz devedesetih godina prošloga stoleća.

Građanska Vojvodina traži od RTV-a da javno odgovori na pitanje zbog čega su se odlučili na ovaj skandalozan potez, ali i da se odmah izvini Vojvođanima zbog poniženja koje im je priredio.

Građani Vojvodine, ali i građani zemalja bivše Jugoslavije, sa grozom se prisećaju lika i dela Milijane Baletić, čiji su izveštaji bili u funkciji podstrekivanja na ratne zločine i na genocid. Njene reči mržnje vrlo brzo su se pretvarale u hice od kojih su stradale mnoge nevine žrtve. Umesto da se Milijani Baletić i njenim ratnohuškačkim saborcima sudi zbog nedvosmislenog doprinosa masovnim ubistvima i razaranjima, ona se pojavljuje na Javnom servisu sa gotovo jednakom retorikom kao devedesetih godina, vređajući susedne države i narode, a kao gosta dovodi takođe starog znanca iz devedesetih, Nikolu Kusovca, istoričara umetnosti i ekstremnog nacionalistu.

Ovo je još jedna prilika da Građanska Vojvodina postavi pitanje Specijalnom tužilaštvu za ratne zločine Republike Srbije šta se desilo sa najavljenom analizom uloge medija u podsticanju i podstrekivanju ratnih zločina i genocida, iz koje su trebale da proizađu optužnice protiv ratnih propagandista iz devedesetih godina koji su dali svoj nesumnjiv doprinos strašnim zločinima učinjenim u ime Srbije?

Građanska Vojvodina

Građansku Vojvodinu čine:
Centar za razvoj civilnog društva
Nezavisno društvo novinara Vojvodine
Centar za regionalizam
Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji
Građanski fond "Panonija"
NVO "Otvoreni licej"
Zelena mreža Vojvodine
Građanska akcija Pančevo



Komentari (68)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

napetokodbeske napetokodbeske 12:50 09.05.2011

Pitanje ?

Dakle, pitam, koja je razlika izmedju Milijane i Olje Bećković, Olivere Kovačević, i svih novinara na Studiju B recimo ? Rekao bih da nema uopšte , ali ima jedna razlika. Milijana je iskrenija 1000 % od svih njih.
Milijana stvarno veruje u ono šta govori, priča, piše, tvori za razliku od gore pomenutih, koji uopšte ne veruju u ništa, a najmanje u demokratiju, ali veruju u svoje prijatelje koje isto tako dovode u emisiju kao i Milijana. Ali zaista je tako.
nikolic777 nikolic777 12:56 09.05.2011

Re: Pitanje ?

iskrenija 1000 % od svih njih.

iskrenija u ekstremizmu što je, valjda, opravdanje ili je za aplauz?
napetokodbeske napetokodbeske 13:09 09.05.2011

Re: Pitanje ?

nikolic777
iskrenija 1000 % od svih njih.

iskrenija u ekstremizmu što je, valjda, opravdanje ili je za aplauz?

Pa kolega, extremizam ima 2 medalje/strane, jedna je Milijanina, a druga Oljina i Oliverina.Podmuklija, odvratnija mi je ova druga. Čak mislim da Oljina i Oliverina novinarska škola polu-mafijaškog karaktera ima 6 puta više žrtava, ekonomskih pre svega.
wukadin wukadin 13:15 09.05.2011

Re: Pitanje ?

nikolic777
iskrenija 1000 % od svih njih.iskrenija u ekstremizmu što je, valjda, opravdanje ili je za aplauz?


Jeste. Ovo drugo
Opravdanja nisu potrebna.
nikolic777 nikolic777 13:27 09.05.2011

Re: Pitanje ?

Opravdanja nisu potrebna.


kakav nam je odnos prema prošlosti, takva nam je i sadašnjost
joseywales joseywales 13:33 09.05.2011

Re: Pitanje ?

kakav nam je odnos prema prošlosti, takva nam je i sadašnjost

wukadin wukadin 13:51 09.05.2011

Re: Pitanje ?

nikolic777
Opravdanja nisu potrebna.kakav nam je odnos prema prošlosti, takva nam je i sadašnjost


U pravu si, apsolutno.
Samo... ne znam na šta si mislio. Ako si mislio na Dobrovoljačku ulisu, Bratunac, dešavanja u Srebrenici u toku sve tri godine rata, logore po Sarajevu, mitraljiranje iz aviona kolona izbeglica koji su bežali iz Krajine, odnos prema NATO agresiji... Pa da te preporučim, ako si na te stvari mislio.
Juče smo videli u emisiji Olje Bećković kriterijume "pravde" koju sprovodi sud "BiH". Verovatno si se složio sa Miloradom Dodikom. Jer kakav nam je odnos prema prošlosti, takva nam je i sadašnjost.
angie01 angie01 14:57 09.05.2011

Re: Pitanje ?

Milijana je iskrenija 1000 % od svih njih.


u cemu?

u mrznji i ratno huskackom delovanju, zbog kojih je stradalo onoliko ljudi?

pa to je za osudu, kako god okrenes, bila iskrenost ili ne u pitanju, to je zlocinacko delovanje!
freehand freehand 16:02 09.05.2011

Re: Pitanje ?

Čak mislim da Oljina i Oliverina novinarska škola polu-mafijaškog karaktera ima 6 puta više žrtava, ekonomskih pre svega.

Ne znam da li je besmislenije u isti koš stavljati Olju Bećković i Oliveru Kovačević, ili se o o tome uopšte raspravljati.
Dodavanje Milijane Baletić u tu košaru tek je bedastoća posebne vrste.

wukadin
nikolic777
iskrenija 1000 % od svih njih.iskrenija u ekstremizmu što je, valjda, opravdanje ili je za aplauz?


Jeste. Ovo drugo
Opravdanja nisu potrebna.

Tako je Wuki, aj' sad opet onu tvoju recitaciju o tome kako su Adolf Šiklgruber i Josif Visarjonovič dva divna lika, otvorena i poštena u svojim namerama i stremljenjima, za razliku od onih podmulica Čerčila, Ruzvelta i štatijaznam kojih sve kobajagi demokratskih pokvarenjaka.
Pa malo dodaj nešto o upitnosti Holokausta i tome kako je Mengele bar bio pošten u svom iživljavanju čiste nauke radi a ne ovi zubari što nas divljački muče anestezirajući nas injekcijama za umirenje bolova i pod maskom lečenja naših rođenih zuba.
Jebote, dosadan si kao gonoreja&dijareja, keve mi i Tita mi.

Onda još dosole ovi NGO indijanci koji sebi daju za pravo da govore u ime Građanstva Vojvodine... O Bože Savaote!

Milijani Baletić je trebalo, kad već nije ni suđena, ni lustrirana, ni na ćelavo ošišana i sa katranom i perjem prošetana kroz komšiluk - dati otkaz zato što je glupa nepismena seljančura.

Mada, kada bih već dobio priliku da biram između nje i Tijanića... To bi bila đavolja smicalica!


BTW - kolega Blogov Kolac odlično je opisao situaciju dole niže niz blog.
Samo što bih ja (kao što inače činim) komarce nemilosrdono pljeskao bez obzira na melioraciju, irigaciju i kako se već sve zovu ti radovi na isušivanju.
Pravda za Uroša, pravda za Cecu, pravda za onog majmuna što šutira kamermane, pravda za Milijanu...
Odosmo mi svi u naninu! Opravdano.

Edit: izmenio sam deo komentara u kome sam se obratio kolegi napetokodbešike, jer sam u prvoj varijanti bio nepotrebno grub.
Nebojša Milenković Nebojša Milenković 16:17 09.05.2011

Uvreda za žrtve i Vojvodinu

- ja bih dodao : i za istoriju umetnosti, dobar ukus i elementarni moral

RTV nažalost poznata po svom retro look-u - gde većina emisija i priloga (uz časne retke izuzetke, naravno) izgleda kao da je snimana ranih sedamdesetih - ovaj put je prevazišla samu sebe:

stajling voditeljke, pitanja, odgovori intervjuisanog... sve je bilo toliko ružno da je teško za komentarisati

- tako da i priča o rulji, (koja je bila jedna od "tema" emisije) koja je 5.oktobra palila Skupštinu i krala slike samo upotpunjuje utisak
angie01 angie01 16:26 09.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

stajling voditeljke,

sve je bilo toliko odvratno



daj linak!:)))
deki-the-boy deki-the-boy 18:10 09.05.2011

Re: Pitanje ?

Milijana je iskrenija 1000 % od svih njih

I Hitler je bio potpuno iskren i stvarno je verovao u ono sto radi. Da li ga to opravdava?
Exitus Letalis Exitus Letalis 18:36 09.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

daj linak!:)))


kako su pažljivo obrisali sve sa yutuba...
nemereš nači da si bog otac ni sekundicu...

pardon, nađoh!

de idete?
za cavtat!



sad je tačno 12 časovga i 20 minuta. javljaju da je cavtat pao!
Goran Vučković Goran Vučković 20:02 09.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

de idete?
za cavtat!

Gledajući ovo, pitam se kako su Iračani videli sve one "embedded" reportere koji su izveštavali iz drugog zalivskog rata...
napetokodbeske napetokodbeske 20:05 09.05.2011

Re: Pitanje ?

deki-the-boy
Milijana je iskrenija 1000 % od svih njih

I Hitler je bio potpuno iskren i stvarno je verovao u ono sto radi. Da li ga to opravdava?


Lepa usporedba nema šta, samo što ista više govori o vama no o Milijani i Adolfu.

angie01 angie01 20:32 09.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

masa koja puca hajducki iz svojih kuca, na tenkove koji granatiraju grad-civile!

ostali su po dva tri, koji se kriju i koi predstavljaju veliku opasnost po nase jedinice-pa se to cisti!

e, gde nadje ovo EL-sve je ocisceno sto je ponosno stajalo na yt godinama!
maksa83 maksa83 22:22 09.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

e, gde nadje ovo EL-sve je ocisceno sto je ponosno stajalo na yt godinama!

Koliko ja vidim, na onom klipu mahom neki Crnogorci - Podgorica, Mojkovac, itd. Kad vidi Šjenti, nestaće i taj preostali.
princi princi 22:33 09.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

Koliko ja vidim, na onom klipu mahom neki Crnogorci - Podgorica, Mojkovac, itd. Kad vidi Šjenti, nestaće i taj preostali.

Чекај, па ако је и Милијана из тог Ловћијенца онда и њој нема већијех јунака до Черногораца.
wukadin wukadin 07:30 10.05.2011

Re: Pitanje ?

Odosmo mi svi u naninu!


Ode ti Ruko sa ovim predugim komentarom.
U ovom slučaju polovinu svojih preporuka mož' da zahvališ mojoj "popularnosti"

p.s.
Jebote, dosadan si kao gonoreja&dijareja, keve mi i Tita mi.


Deo komentara od pedesetak redova koji je replika na moj komentar od dva reda.
Pa posle reci da nisam car.
Exitus Letalis Exitus Letalis 10:51 10.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

Koliko ja vidim, na onom klipu mahom neki Crnogorci - Podgorica, Mojkovac, itd. Kad vidi Šjenti, nestaće i taj preostali.

dal ste vi srbi zbog toga srećniji?:)))

on the other side, bio je njen snimak s generalom perišićem iznad mostara, tačnije
na vojnom aerodromu. onomad kad su šibali po gradu.
i kad mu se vesna pešić javljala telefonom i pitala dal je normalan što gađa grad ... ko se seća ...
mada je ovdeN sećanje u milisekundicama, zar ne?

eno, onaj načelnik policije u rs, moma mandić, koji nema šta nema ovde, od privredne banke (rahmetli) sarajevo, do kuluba "ambasador", bio uhapšen u sablji jer su mu našli top zakopan u dvorištu. top! i pustilo ga! i nikakve
tužbe.
još će on nih da tuži, ako već nije, i da dobije još koju kintu.

dakleM, ovo nije ništa novo.
već viđeno!
Goran Vučković Goran Vučković 11:42 10.05.2011

Kad bi sve Milijane Baletić na svetu


Gledajući ovo, pitam se kako su Iračani videli sve one "embedded" reportere koji su izveštavali iz drugog zalivskog rata...

O embedded novinarstvu u Iraku...

Harris tells us that the war is over, the invasion is a moral and military triumph, that Iraqis love Americans, and he claims that there is “jubilation and gratitude of the Iraqi people.” He portrays Iraqis as happy beneficiaries of American goodwill, and he refers to “joyous Iraqis...awakened from a long, painful nightmare.” “They all came out to show their gratitude.” “They express their appreciation.” “’I had people running out and telling me they love me,’” he quotes a Marine. “’They were happy that the Americans had arrived.’” “This is like Independence Day for them,” a Lance Cpl. states. “They were cheering for us...and they appreciated our help in liberating this country.”

He quotes Iraqis: “Thank you for our freedom.” “Welcome, welcome, welcome.” “We are happy, very happy.”
buba_truba buba_truba 11:59 10.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

Exitus Letalis
on the other side, bio je njen snimak s generalom perišićem iznad mostara, tačnije na vojnom aerodromu. onomad kad su šibali po gradu.i kad mu se vesna pešić javljala telefonom i pitala dal je normalan što gađa grad ... ko se seća ...mada je ovdeN sećanje u milisekundicama, zar ne?

Jeste, ovde je sećanje kratkotrajno, ali i selektivno. U tom kontekstu i ovaj tvoj primer, general Perišić, je posledica takvog sećanja, ovdeN.

Taj isti se kasnije malko propr'o pa bio potpredsednik u najdemokratskijoj srpskoj vladi, ever.

Možda se i Milijana malko zaprala...

Edit: Da ne bude zabune, htedoh da kažem baš ovo čime si i sama poentirala, ali izabravši loš primer da potkrepiš poentu:
dakleM, ovo nije ništa novo.
već viđeno!
maksa83 maksa83 12:12 10.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

dal ste vi srbi zbog toga srećniji?:)))

Ne, ja sam evo ucveljen, razvejala mi se iluzija o Crnogorcima kao tradicionalno miroljubivim naspram joj-što-volim-da-rušim-Dubrovnik Srbijanci.

No dobro, proprali se Crnogorci ko da ništa nije bilo, ali zaboravili da properu Milijanu.


Exitus Letalis Exitus Letalis 15:55 10.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

Ne, ja sam evo ucveljen, razvejala mi se iluzija o Crnogorcima kao tradicionalno miroljubivim naspram joj-što-volim-da-rušim-Dubrovnik Srbijanci.

No dobro, proprali se Crnogorci ko da ništa nije bilo, ali zaboravili da properu Milijanu.

ček bre, ja stavila smajlija.
evo, jopet ću:)))

moj dobar prijatelj, veseljko koprivica, prisilno mobilisan na dubrovačko ratište, napisao je knjigu "sve je bilo meta".
imam i prvo i drugo izdanje.

znam vrlo dobro šta su radili crnogorci.
i baletić branko napravio serijal o crnogorskom vojevanju po konavlima, babinom kuku, cavtatu ... pljački, organizovanom odvođenju stoke, demontiranju aerodroma i pokretnih stepenica, koje su posle ugrađivali u svoje robne kuće, krađa hotelskih veš mašina koje su još bile u garanciji, pa se englezi zblanuli otkud tu i tu kad su bile tamo i tamo...
dakleM, makso, sve to znam. i mnogo sam puta pisala o tome i ovde me nisu baš lepo primali čerez toga.

p.s. i da dodam, cg generali su priznali u hagu da su gađali dubrovnik, uprkos tvrdnjama s ove strane da su paljene gume i slične budalaštine.
takođe u tri knjige "rat za mir" sva cg vojevanja slikovito su opisana od strane njihovih "divnih" novinara. ima i ima kopija na sve strane.
neuništivo.

Exitus Letalis Exitus Letalis 16:02 10.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu

Edit: Da ne bude zabune, htedoh da kažem baš ovo čime si i sama poentirala, ali izabravši loš primer da potkrepiš poentu:

dakleM, ovo nije ništa novo.
već viđeno!

grešiš darling. nije se on proprao. proprali ga petooktobraši. kao i sretena lukića.

al pranje nije vredelo mnogo.
eno ih u hagu obojica.

odnosno, već su obojica osuđena na po 22 godine zatvora.
mora da se shower gel u hagu razlikuje od naškog:)))
maksa83 maksa83 20:23 10.05.2011

Re: Uvreda za žrtve i Vojvodinu


ček bre, ja stavila smajlija.
evo, jopet ću:)))

Ma sve ok, skapirao - nego se i ja malo šalim26.
deki-the-boy deki-the-boy 00:05 11.05.2011

Re: Pitanje ?

Milijana je iskrenija 1000 % od svih njih

I Hitler je bio potpuno iskren i stvarno je verovao u ono sto radi. Da li ga to opravdava?


Lepa usporedba nema šta, samo što ista više govori o vama no o Milijani i Adolfu.


Niste me shvatili. Moja namera nije bila da uporedim Milijanu i Adolfa po delima, vec da kazem da ukoliko neko nesto radi iskreno i iz ubedjenja, ne mora da znaci da je to i ispravno. Pre bih se odlucio za nekog ko radi dobra dela a to ne radi iz ubedjenja. Ipak sirenje mrznje koliko god to bilo iskreno sa njene strane nije dobra stvar. Zar ne? A ovaj rat i jesu ako ne bas poceli, onda bar pojacali ratnohuskacki novinari.
Rejlem Rejlem 10:04 11.05.2011

Re: Pitanje ?

koja je razlika izmedju Milijane i Olje Bećković, Olivere Kovačević, i svih novinara na Studiju B recimo

U kvalitetu nije velika. Ali drugi novinari bar nisu trckali po ratistu u potrazi za gadostima i da bi sami kreirali gadosti kojima ce ispirati mozak narodu i huskati ga. Vrhunac Baletickinog novinarstva su recenice tipa: 'Dobar dan, koliko ste odjutros ustasa ubili?' Da je ovo normalna zemlja, spodobama kao sto je ona bi bilo zabranjeno da se bave javnom delatnoscu uopste.
EDIT: Exitus me je inspirisala da pojasnim. Olja tih godina i Olja danas - nebo i zemlja. Zoran Ostojic je nekad bio sjajan novinar, a sad znamo cime se bavi, i zaista mi je zao sto se tako zavrsilo.
Ne znam sta je sada sa Minom Vidakovic i Marijom Babovic? Bile su odlicne novinarke.
Za Lilu Radonjic i Vladu Milica, uvek
A Studio B danas? Gradonacelnikov propagandni servis. Ali bar na radiju jos uvek ima odlicne muzike. I Velja Pavlovic je jos tu.
Exitus Letalis Exitus Letalis 20:48 11.05.2011

Re: Pitanje ?

koja je razlika izmedju Milijane i Olje Bećković, Olivere Kovačević, i svih novinara na Studiju B recimo

pa, pogolema je razlika.

jerbo ona nije novinarka.
opet kratko pamćenje.
šta da se radi.
ali gugl je zakon.

Ovakvo shvatanje komercijalizacije televizije (i politike) je vrlo pojednostavljeno. Sve analogije sa tezgom na pijaci i prodajom luka su u slucaju medija potpuno pogresne, jer se u stvari prodaje tezga, a za luk "ko te pita". Ovakvo shvatanje je imala i grupa novinara i urednika Studija B: Zoran Ostojic, Olja Beckovic, Lila Radonjic, Mina Vidakovic, Vlada Milic i Marija Babovic. Oni su tada u placenom oglasu u NIN-u objasnili razloge svog nezadovoljstva: (oterani smo) "zato sto se nezavisni novinari nisu slozili sa prodajom udarnih termina Stranci srpskog jedinstva, potom i drugim politickim partijama. Vreme je potvrdilo nase uverenje da je tada prodato pravo i sloboda na postavljanje pitanja.


pa zatim:

Oni su tada u placenom oglasu u NIN-u objasnili razloge svog nezadovoljstva: (oterani smo) "zato sto se nezavisni novinari nisu slozili sa prodajom udarnih termina Stranci srpskog jedinstva, potom i drugim politickim partijama. Vreme je potvrdilo nase uverenje da je tada prodato pravo i sloboda na postavljanje pitanja... Mi smo branili uredjivacku politiku Studija B, autonomiju informativnog programa


evo celog teksta za zaboravne ili one koji neće da znaju:

Uspon i pad Studija B!
antemuralis_ortodoks antemuralis_ortodoks 06:45 12.05.2011

Re: Pitanje ?

kakav nam je odnos prema prošlosti, takva nam je i sadašnjost

prema komunističkoj revoluciji,drugu Titi,novinarima Borbe,komunista....

nikolic777 nikolic777 12:53 09.05.2011

sramota

video sam jutros vesti o ovome,
uzas i sramota


preporuka za tekst
wukadin wukadin 13:14 09.05.2011

Znatiželjan

"Portret Nikole Kusovca - glancanje mitova" na Radioteleviziji Vojvodine


Kad je bila ta emisija i da li ima repriza?
abraham_linkoln abraham_linkoln 16:37 09.05.2011

Re: Znatiželjan

gospodine milenković,

prosto ne mogu da poverujem da ste preskočili da spomenete i emisiju đorđa vukadinovića na RTVu - ukoliko se dobro sećam, đorđe je nekad bio jedan od vaših favourite person
Nebojša Milenković Nebojša Milenković 00:37 10.05.2011

Đoka forever :)

ukoliko se dobro sećam, đorđe je nekad bio jedan od vaših favourite person
čuj nekad bio - (pa) i ostao je: Đoka forever
seceranac seceranac 13:25 09.05.2011

isiti su

ovakva hajka na zenu koja nije osudjena ni za jedan zlocin je krsenje elementarnih ljudskih prava. Ona i njeni stavovi se meni licno ne dopadaju ali to ne znaci da ona nema jednako pravo da radi na drzavnoj televiziji od bilo kod drugog novinara.

neko ko pise ovakve izjave:
Milijana Baletić, podsećaju NUNS i NDNV, jedan je od simbola ratnohuškačkog novinarstva devedesetih godina, govora mržnje, promovisanja nacionalističke ideologije i nepoštovanja osnovnih etičkih standarda.
nema nikakve etike, ni novinarske ni ljudske jer radi isto ono za sta optuzuje doticnu
blue rider blue rider 13:25 09.05.2011

sta je trolova

kao da smo na pecanju. i plate se primaju.
libkonz libkonz 13:32 09.05.2011

Kritikuje se posledica

Milijana Baletić je dobila otkaz i najurena je iz TV Vojvodine. Sudskom odlukom je vraćena i od tada prima platu, a da bukvalno ništa ne radi. Tek sad kada je delimično počela da zarađuje svoju platu, našli se neki da se bune. Šta su čekali dve godine?
Znači, nikom ne smeta da prima platu za nerad?
antioksidant antioksidant 14:59 09.05.2011

Re: Kritikuje se posledica

Znači, nikom ne smeta da prima platu za nerad?

znas, neki mogu jako veliku stetu napraviti svojim radom pa je svakako bolje da ne rade nista

Goran Vučković Goran Vučković 13:42 09.05.2011

A Milijana Baletić kaže...

... u Pečatu sledeće:

Čija je to kažnjenička ruka koja me drži u šaci i posle pravosnažne sudske presude kojom sam vraćena na posao, i iz kojeg to zakona crpi to svoje pravo progona nadamnom, i zadatak da me „disciplinuje“?

Koji su to elementi krivične odgovornosti u emisiji o akademiku Krestiću? Da li krivičnoj odgovornosti podležu pitanja, ili stavovi akademika? Ako je u pitanju krivična odgovornost, da li sada treba da očekujemo hapšenje akademika Krestića i moje malenkosti, s obzirom na to da g-din Nikolin, decidirano u dopisu navodi članove Krivičnog zakonika Srbije iz kojih se vidi zaprećena kazna od šest meseci do deset godina zatvora, u zavisnosti od toga, pod kojim Stavovima navedenih Članova KZS će g-din Nikolin podvesti „ovo krivično delo“, zvano portret akademika Vasilija Krestića!?

...

A, da mi date tu knjigu sa pravilima o političkoj podobnosti, da ih pročitam, „da se i ja, posle 16 godina političkog progona, opametim“?!

Ako sve nije tako kao što sam napisala, zašto mi se ne dozvoljava da radim? Zašto se nadamnom vrši progon? Zašto mi je, između ostalog, i plata određena sa najnižim mogućim brojem bodova (3.25), koji se daje i uredniku novinaru koji je tek zakoračio u medije, dok se drugima, na istom radnom mestu, sa istim, makar formalnim uslovima (možda i manjim) daje i 4.50 poena, i ko zna koliko još?! Zar ni ovo nije odraz nečije samovolje prema meni, i političkog progona, ali, jednostavno – „može mu se“!?

Možda se ovo ne zna, pa je zbog toga tako, zato ću i proslediti ovo Otvoreno pismo svima, pa da se vidi ko će kakav stav da zauzme!
blogov_kolac blogov_kolac 14:35 09.05.2011

komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

Stvarno, u cemu je problem u povampirenju Milijane Baletic u zemlji u kojoj je uporno tolerisana i pothranjivana takva unutrasnja klima da je jedan Vojislav Seselj (visestruki sampion Evrope u disciplini "ratno huskanje" u periodu 1990-1999) bukvalno do juce dobijao najvise glasova na izborima, a danas je simbol stradanja i nepravdi prema vaskolikom srBstvu. U zemlji u kojoj se izvesnoj Miri Markovic za sve sto je radila i predstavljala 90'in zvanicno (sudski) zamera samo sto je dadilji svoga unuka ubrzala postupak za dodelu stana, i u zemlji u kojoj je pevaljka sa statusom nacionalne ikone tih ratnih godina abolirana danas cak i od odgovornosti pokusaja obezbedjivanja laznog alibija dvojici od cetvorice glavnih ucesnika u atentatu na PREMIJERA (tandem Siptar&Kum), a drzava je za jedinu kriminalnu radnju za koju je ta Ceca ikada optuzena napravila nagodbu da joj naplati samo cetvrtinu protivpravno pribavljene koristi iz te malverzacije.

Sta ako se sada digne prodemokratska javnost, pa se ponovo skloni djevojka Milijana na neodredjeno vreme... pa mi pocnemo lazno da zivimo u uverenju kako je sve u redu. Ako je ona, kako je vec neko ovde napomenuo sudskim putem vracena na posao, njeno vizuelno prisustvo bi nas npr makar stalno podsecalo kakvo sudstvo imamo. Ako drzava sama ne zeli sustinski da raskrsti sta to nije valjalo u ratnim izvestavanjima TV Bastilje, vec nam cak i drsko vracaju onu hipnoticku Dnevnik-2 špicu, a sve se svodi na usmene preporuke da se samo sklone najprepoznatljiviji egzemplari takvog novinarstva kako se previse ne bi iritirali namagarceni lazni pobednici 5.oktobra - onda bi puko ponovno upokojavanje Baleticke na nasem TV etru bilo samo u funkciji pojeo vuk magarca. Evo prva reakcija na ovom blogu je i bila "u cemu je to razlika izmedju Milijane Baletic i Olje Beckovic", i zar to nije jasan indikator da ovde zapravo nikada nije sustinski raspravljeno kako su nam se svi oni ratovi i ludilo uopste desili - ili jos gore, preuzeli smo zvanicno/SLUZBEno tumacenje nasih domacih upropastitelja i Milijaninih poslodavaca kako nam je sve to zakuvala CIA/Vatikan/masoni...itd, i da se sve i zavrsilo krahom jer su ti svetski mocnici (CIA/Vatikan/masoni...itd) prosto bili previse jaki. Da je ovde posle promena odmah doslo do katarze, ili makar dubokog i iskrenog preispitivanja u odnosu na 90'te, lustracija bi bila samo tehnicko pitanje i nista vise. Ovako mi samo pojedinacno tamanimo komarce, umesto da isusavamo mocvare.
libkonz libkonz 14:54 09.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

blogov_kolac

sentinel26 sentinel26 18:27 09.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

blogov_kolac
Stvarno, u cemu je problem u povampirenju Milijane Baletic u zemlji u kojoj je uporno tolerisana i pothranjivana takva unutrasnja klima da je jedan Vojislav Seselj (visestruki sampion Evrope u disciplini "ratno huskanje" u periodu 1990-1999) bukvalno do juce dobijao najvise glasova na izborima, a danas je simbol stradanja i nepravdi prema vaskolikom srBstvu. U zemlji u kojoj se izvesnoj Miri Markovic za sve sto je radila i predstavljala 90'in zvanicno (sudski) zamera samo sto je dadilji svoga unuka ubrzala postupak za dodelu stana, i u zemlji u kojoj je pevaljka sa statusom nacionalne ikone tih ratnih godina abolirana danas cak i od odgovornosti pokusaja obezbedjivanja laznog alibija dvojici od cetvorice glavnih ucesnika u atentatu na PREMIJERA (tandem Siptar&Kum), a drzava je za jedinu kriminalnu radnju za koju je ta Ceca ikada optuzena napravila nagodbu da joj naplati samo cetvrtinu protivpravno pribavljene koristi iz te malverzacije.

Ovako mi samo pojedinacno tamanimo komarce, umesto da isusavamo mocvare.


Radi se o prozivci i plašenju komaraca dimom, a ne njihovom tamanjenju, koliko viddim svi su na broju i svi zuje veoma glasno i ujedaju.

Milijana Baletić je egzemplarni predstavnik srpske novinarske sramote i njeno aktiviranje istovremeno sa recenzentom knjige "Novosadskog Firera" nije slučajno.
Oni su nekome potrebni.

Samo se i NUNS obrukao podrškom onom sramnom i neustavnom Zakonu o informisanju (koji je pao ), kojega nazivaju još i "Dinkićev ucjenjivački zakon" da bi amnestirali vladajuću stranku (DS ) koja je najodgovornija za stanje u toj sferi, pa i za masovnu "rehabilitaciju" ratznih huškača.

Ova dva novinarska udruženja (mislim na UNS i NUNS ) pored proklamovanih aktivnosti, obavljaju i dva specijalna zadatka - jedan je zaštita i abolicija ratnih huškača, a drugi zaštita i uhljebljenje nesposobnih novinara spremnih da svoje znanje stave na oltar vlastohlepije.

freehand freehand 20:24 09.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

a drugi zaštita i uhljebljenje nesposobnih novinara spremnih da svoje znanje stave na oltar vlastohlepije.

Tebi bi se slošilo kad ne bi malo odvalio?
Otkud nesposobnim novinarima ikakvo znanje?

Ne daj Bože da ti post prođe bez nečeg specijalnog!
sentinel26 sentinel26 21:25 09.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

freehand
a drugi zaštita i uhljebljenje nesposobnih novinara spremnih da svoje znanje stave na oltar vlastohlepije.

Tebi bi se slošilo kad ne bi malo odvalio?
Otkud nesposobnim novinarima ikakvo znanje?
Ne daj Bože da ti post prođe bez nečeg specijalnog!


Hoćeš da ti crtam.
Ja sam (prošle godine ) u dva navrata na blogu pružio dokaze da je udruženje NUNS nesposobno, sa primjerima koje niko nije osporio.

1) Ti se sada sjeti njihove (i LDP-ove ) stručne podrške "Dinkićevom ucjenjivačkom" zakonu o informisanju koji je pao. Takvu vrstu podrške mogu da daju samo nesposobni koji ne umiju i ne smiju da se suprotstave vlastima.

2) Sjeti se njihovog odnosa prema promjenama krivičnog zakonika.

3) Sjeti se njihovog odnosa prema lažnoj reformi pravosuđa, a kompletan reizbor sudija i tužilaca se preispituje po nalogu Ustavnog suda i EU.

Nije Baletićka jedina iz prve lige ratnih huškača na političkoj sceni Srbije danas.
Anestezija ili amnezija - pitanje je sad ?

Hoćeš još ?

Kako izgleda tekst i nastup sposobnog novinara, pročitaj Miloša Vasića u današnjem broju lista kojega zovu "DanaS".

I nemoj Boga uzalud prozivati, nije ti on kriv. :)
freehand freehand 22:17 09.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

sentinel26
freehand
a drugi zaštita i uhljebljenje nesposobnih novinara spremnih da svoje znanje stave na oltar vlastohlepije.

Tebi bi se slošilo kad ne bi malo odvalio?
Otkud nesposobnim novinarima ikakvo znanje?
Ne daj Bože da ti post prođe bez nečeg specijalnog!


Hoćeš da ti crtam.
Ja sam (prošle godine ) u dva navrata na blogu pružio dokaze da je udruženje NUNS nesposobno, sa primjerima koje niko nije osporio.

1) Ti se sada sjeti njihove (i LDP-ove ) stručne podrške "Dinkićevom ucjenjivačkom" zakonu o informisanju koji je pao. Takvu vrstu podrške mogu da daju samo nesposobni koji ne umiju i ne smiju da se suprotstave vlastima.

2) Sjeti se njihovog odnosa prema promjenama krivičnog zakonika.

3) Sjeti se njihovog odnosa prema lažnoj reformi pravosuđa, a kompletan reizbor sudija i tužilaca se preispituje po nalogu Ustavnog suda i EU.

Nije Baletićka jedina iz prve lige ratnih huškača na političkoj sceni Srbije danas.
Anestezija ili amnezija - pitanje je sad ?

Hoćeš još ?

Kako izgleda tekst i nastup sposobnog novinara, pročitaj Miloša Vasića u današnjem broju lista kojega zovu "DanaS".

I nemoj Boga uzalud prozivati, nije ti on kriv. :)

Šijetni moj prepametni i premudri, ne daj se provocirati, pobogu!
Iz svega ovoga ja zaključujem da ti u stvari spadaš u obožavatelje Likice Smajlović?! Isti su vam stavovi po većini pitanja, vidim, oko reforme pravosuđa, zakona o štampi, i tako?

Baletićka nikad nije bila ni pametna ni sposobna da bude prva liga u bilo čemu, pa ni u tom ratnom huškanju, izveštavanju, propagandi - čemu god. To što je nosala guzicu utegnutu u džins i lupetala budalaštine pred kamerama eda bi ufala narod skoncentrisan u prvim redovima pred tv ekjranima ne znači da bi joj sad trebalo davati na važnosti išta više od toga da joj se zabrani da se javno pojavljuje i na ulici, kamoli u medijima.
Lično mislim da nularica, katran i perje nisu ideje koje su istrošene kroz vekove, što sam već napomenuo.

Ali mi ti nisi objasnio suštinu: kakvo znanje poseduju nesposobni novinari?
jesen92 jesen92 22:50 09.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

Da je ovde posle promena odmah doslo do katarze, ili makar dubokog i iskrenog preispitivanja u odnosu na 90'te, lustracija bi bila samo tehnicko pitanje i nista vise. Ovako mi samo pojedinacno tamanimo komarce, umesto da isusavamo mocvare.

...da je bilo iskrenih namera 6 oktobra mi sad ne bi pricali o milijani...ja srecom ne mogu da je gledam posto rtv ne dobacuje do mene ali moram da kazem da bi mi zaista bilo muka da je vidim ponovo onako histericnu, drsku i nevaspitanu...medjutim, cudi me da se njen povratak nije desio i ranije s obzirmo da je prva saradnica od zlobe vec par godina predsednica skupstine a dacic nas uvodi u evropu, mislim, on nam je skinuo sengen sa vrata ali ce mozda i da nam ga vrati.....itd..
sentinel26 sentinel26 23:05 09.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

freehand
sentinel26
freehand
a drugi zaštita i uhljebljenje nesposobnih novinara spremnih da svoje znanje stave na oltar vlastohlepije.
Tebi bi se slošilo kad ne bi malo odvalio?
Otkud nesposobnim novinarima ikakvo znanje?
Ne daj Bože da ti post prođe bez nečeg specijalnog!

Hoćeš da ti crtam.
Ja sam (prošle godine ) u dva navrata na blogu pružio dokaze da je udruženje NUNS nesposobno, sa primjerima koje niko nije osporio.

1) Ti se sada sjeti njihove (i LDP-ove ) stručne podrške "Dinkićevom ucjenjivačkom" zakonu o informisanju koji je pao. Takvu vrstu podrške mogu da daju samo nesposobni koji ne umiju i ne smiju da se suprotstave vlastima.

2) Sjeti se njihovog odnosa prema promjenama krivičnog zakonika.

3) Sjeti se njihovog odnosa prema lažnoj reformi pravosuđa, a kompletan reizbor sudija i tužilaca se preispituje po nalogu Ustavnog suda i EU.

Nije Baletićka jedina iz prve lige ratnih huškača na političkoj sceni Srbije danas.
Anestezija ili amnezija - pitanje je sad ?

Hoćeš još ?

Kako izgleda tekst i nastup sposobnog novinara, pročitaj Miloša Vasića u današnjem broju lista kojega zovu "DanaS".

I nemoj Boga uzalud prozivati, nije ti on kriv. :)

Šijetni moj prepametni i premudri, ne daj se provocirati, pobogu!
Iz svega ovoga ja zaključujem da ti u stvari spadaš u obožavatelje Likice Smajlović?! Isti su vam stavovi po većini pitanja, vidim, oko reforme pravosuđa, zakona o štampi, i tako?

Nemoj da mi darivaš "Likicu" jerbo sam o njenoj pisateljnoj djelatnosti ranije napisao puno teških riječi, ne bih da se podsjećam i ponavljam.

Ja sam ove iste stavove saopštio odmah prilikom stavljanja onog sramnog zakona na dnevni red (kritikovao sam i LDP ), kao i za vrijeme reizbora, a g-đa Lj.Smajlović je ovo o "reformi" suđaja i tužibaba, prepisala od EU, pa sada sija od sreće što je nešto nabola.

Baletićka nikad nije bila ni pametna ni sposobna da bude prva liga u bilo čemu, pa ni u tom ratnom huškanju, izveštavanju, propagandi - čemu god. To što je nosala guzicu utegnutu u džins i lupetala budalaštine pred kamerama eda bi ufala narod skoncentrisan u prvim redovima pred tv ekjranima ne znači da bi joj sad trebalo davati na važnosti išta više od toga da joj se zabrani da se javno pojavljuje i na ulici, kamoli u medijima.
Lično mislim da nularica, katran i perje nisu ideje koje su istrošene kroz vekove, što sam već napomenuo.

Ni BSK iz Borče nije za prvu ligu ali ipak igrao utakmice sa Zvezdom i Partizanom.

Tako i Baletićka kao jedinka nije ni druga liga ali je bila lijeva spojka u prvoj reprezentativnoj postavi (ne njenom već zaslugom "selektora" ).

Ali mi ti nisi objasnio suštinu: kakvo znanje poseduju nesposobni novinari?


Pitanje koje si postavio ti nije baš prigodno.

"Nesposobni novinari" vjerovatno posjeduju neko znanje za nešto drugo ali ne i za novinarstvo.
Ja takve nazivam piskaralama.
Medjutim, status i zvanje novinara im je priznala država koja je registrovala to udruženje a vladajuća stranka ga metnula na krilo pa mu priča šta je nekad bilo.

sybil sybil 03:21 10.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

U zemlji u kojoj se izvesnoj Miri Markovic za sve sto je radila i predstavljala 90'in zvanicno (sudski) zamera samo sto je dadilji svoga unuka ubrzala postupak za dodelu stana, i u zemlji u kojoj je pevaljka sa statusom nacionalne ikone tih ratnih godina abolirana danas cak i od odgovornosti pokusaja obezbedjivanja laznog alibija dvojici od cetvorice glavnih ucesnika u atentatu na PREMIJERA (tandem Siptar&Kum), a drzava je za jedinu kriminalnu radnju za koju je ta Ceca ikada optuzena napravila nagodbu da joj naplati samo cetvrtinu protivpravno pribavljene koristi iz te malverzacije.

a na forumu gde se okupljaju mladi iz Srbije je bila anketa: Slobodan Milosevic je : a) zlocinac b) srpski heroj, rezultat 50-50. strasno!
abraham_linkoln abraham_linkoln 08:58 10.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

Milijana Baletić je egzemplarni predstavnik srpske novinarske sramote


lepo rečeno

ostaje samo pitanje koji su to "interesi", to jest zašto bojan pajtić i društvo dopuštaju - ne sprečavaju to da vojvodina ima ovakvu televiziju ?

teško da su to evropski standardi za koje se zalažu - dakle: ukoliko nisu "evropski standardi" šta onda jeste
wukadin wukadin 10:41 10.05.2011

Re: komarce ganjamo, a močvare ne isušujemo

Milijana Baletić je egzemplarni predstavnik srpske novinarske sramote i njeno aktiviranje istovremeno sa recenzentom knjige "Novosadskog Firera" nije slučajno.


Tako je Śeti. Ko zna ko tu sve vršlja.
Goran Vučković Goran Vučković 16:23 09.05.2011

Uvreda za komšije

ona se pojavljuje na Javnom servisu sa gotovo jednakom retorikom kao devedesetih godina, vređajući susedne države i narode, a kao gosta dovodi takođe starog znanca iz devedesetih, Nikolu Kusovca, istoričara umetnosti i ekstremnog nacionalistu.

Zna li neko kako je Milijana vređala susedne države i narode u toj emisiji koju je napravila?
angie01 angie01 17:12 09.05.2011

,

princi princi 17:54 09.05.2011

Па где баш о једном Кусовцу нађе?

Током ратова 90-тих имали смо две групе ових "dogs of war". Имали смо ову беду од Балетићке, оног Дмитровића, Штуле, Крсте Бјелића, Нина Брајовића који су на миг Злобе и жене му Мире писали и "славили" ослобађања Вишеграда, Зворника, Фоче... А имали смо и ону другу беду од којих се нека стављала у службу Конгреса и ЦИА (екипица око Фри Јуроп) а нека, бога ми, и директно у службу индустрије наоружања и НАТО (да не детаљишем) - та екипа је, да ли из Прага, неког другог места, да ли са терена, директно или индиректно била укључена у, између осталог, бомбардовања Београда и Новог Сада у херојској бици за Косово. Из ове перспективе се чини да је једина разлика између две екипе била у послодавцу, пар падежа и софистицарности пропаганде (која је у оба случаја била непогрешиво ратна).

Како и зашто "грађанска Војводина" тако непогрешиво реагује на једну врсту ратнохушкачког новинарства, а никада на ону другу, иако су јој оба начинила подједнако зла? (ова друга можда и више)
WIMBLEDON WIMBLEDON 19:19 09.05.2011

Само мали низ...

Милиjана Балетић jе „производ” времена и владавине СПС-а.
СПС jе после 2000. нагло „променио одело”, опаметили се и постали фини.
ДС пригрлио СПС све зарад власти по сваку и било коjу цену.
Милиjана Балетић урадила емисиjу на РТВ и била виђена.

Наставите низ...
jedan.kub jedan.kub 23:11 09.05.2011

Re: Само мали низ...

Наставите низ...

Nesto se iza brda valja.
Ovaj zapaljivi narod, ako treba opet ce uzeti puske u ruke da pomogne ovima u vlasti i oko, da se rese politickih protivnika.
Da li je na redu Vojvodina?
Da li su stvarno, vojvodjani krivi za ovu koaliciju?
tsunade tsunade 20:43 09.05.2011

na stranu ideologija

ja sam ubedjena da milijana ne bi prosla psiho test (ono uracunljivost,
opasnost po okolinu, devijantna ponašanja i sklonosti...)
treba to prvo utvrditi,
pa na osnovu toga
suditi o njoj kao
nekoj javnoj licnosti
jer novinar ona nije.
Davie Davie 21:45 09.05.2011

Lazni moralisti iz Ujvideka

Gled tko se javio...
Lazni moralisti iz NS se ne bunise kad je napravljena demokratska vlada sa SPS-om ciji je potparol (maltene) bila ta nesrecna Milijana, ne bunise se ni kad je nekada mladi jurisnik istog tog SPS-a a sugradjanin im, Bajatovic postao jedan od glavnih ljudi u energetskom sektoru danasnje Srbije, ne bunise se ni protiv svih onih ratnih profitera iz 90-tih koji su sad najveci zemljoposednici u Banatu, Backoj & Sremu i vlasnici 3/4 NS-a... Uzgred, niko se ne buni ni protiv negdasnjeg ratnog ministra informisanja RSK a koji je danas redovan bloger B92 i glavni komesar za pravdu&moral .

Moralisti u Srbiji su cudo, ne smeta im dzungla ali ih nervira jedno krzljavo stablo...
predatortz predatortz 22:02 09.05.2011

Re: Lazni moralisti iz Ujvideka

Uzgred, niko se ne buni ni protiv negdasnjeg ratnog ministra informisanja RSK a koji je danas redovan bloger B92 i glavni komesar za pravdu&moral .


Ali se on našao pozvanim da nam objasni ko je Ceca! Garantovano je sve to i Arkanu u oči skresao devedesetih...


freehand freehand 22:08 09.05.2011

Re: Lazni moralisti iz Ujvideka

predatortz
Uzgred, niko se ne buni ni protiv negdasnjeg ratnog ministra informisanja RSK a koji je danas redovan bloger B92 i glavni komesar za pravdu&moral .


Ali se on našao pozvanim da nam objasni ko je Ceca! Garantovano je sve to i Arkanu u oči skresao devedesetih...



Eh, da se samo na tome zadržao... SVIMA im je sve na nos natako!
ecce-florian ecce-florian 22:29 09.05.2011

da li može neki link za ovo

Posle podizanja optužnice, Više tužilastvo je naložilo sporovođenje finansijske istrage protiv Ražnjatovićeve i njenih saradnika, kako bi se utvrdilo da li je njena imovina veća od legalno stečenih prihoda, ali je posle zaključenja sporazuma i ta istraga obustavljena.


izvor

ako je nevedeno tačno , molim neki oficijelni link gde se ovo nalazi.
mareziluka mareziluka 22:38 09.05.2011

Milijana carice

Emisija je bila fenomenalna, zena ne da ume nego i zna, samo treba nekog razapeti na krst. etiketa koja joj je prilepljena cista je budalastina. A gde su vam komentari za sve one politicke lepotane koje ste rusili protiv kojih ste lupali u serpe, jurili kao vestice da ih palite, tucete. Vidi molimte svi sad posteni. Treba zena da radi, koje zrtve iz Vojvodine, lupetate ko po diviziji nego je lakse ceskati jajca u redakciji nego zabeleziti zivotnu pricu coveka koji vrede, a vi to ne umete samo da sklepate novu vest tako sto cete ukrasti sa neke svetske agencije, jadni ste . MIki- Milijana divna si pozdrav iz Vojvodine
jedan.kub jedan.kub 23:17 09.05.2011

Re: Milijana carice

Milijana carice

Izgleda da sam pogresila. u vezi vojvodjana
draft.dodger draft.dodger 03:43 10.05.2011

Eh...

Dobro se sećam te TV gadure...
Dopustili su joj da bude govno, i ona je iskoristila priliku.
jaksa scekic jaksa scekic 09:15 10.05.2011

Svi ste pogresili u startu

jerbo, gore pomenuta je LOS i OCAJAN novinar, i iz toga sve ostalo proizilazi.
Vrlo jednostavno, a oba udruzenja NUNS i UNS su vise NGO nego sto stite novinarsku profesiju.
I da dodam, drzava odnosno vlast i oporba cini sve da upropasti medije, pogledajte samo ko su clanovi RRA, ko su clanovi UO RTS i RTV , i sto se onda cudite.
Ovde novinarstvo kao profesija je upropasceno i objektivno ne postoji.
A sta se sve danas zove novinarom, katastrofa
kukusigameni kukusigameni 09:17 10.05.2011

Re: Svi ste pogresili u startu

gore pomenuta zajedno sa jos nekim spomenuti su LOSI novinari

Ma dobro to, al' ona vata na lepotu.
Goran Vučković Goran Vučković 09:29 10.05.2011

Re: Svi ste pogresili u startu

jerbo, gore pomenuta zajedno sa jos nekim spomenuti su LOSI novinari, i iz toga sve ostalo proizilazi.

Samo što nije poznata po tome što je bila loš novinar, nego po tome što je bila embedded novinar.
Ovde novinarstvo kao profesija je upropasceno i objektivno ne postoji.

U demokratiji je novinarstvo previše važno da bi se ostavilo novinarima
Milan Karagaća Milan Karagaća 18:14 10.05.2011

Re: Svi ste pogresili u startu

A sta se sve danas zove novinarom, katastrofa

i političarem
Milan Karagaća Milan Karagaća 18:16 10.05.2011

Patriotsko novinarstvo

vi izgleda ne razumete patriotsko novinarstvo, patriotsku književnost, pesnike i pesničare i to na svim stranama.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana