Kultura| Mediji| Muzika| Planeta| Zabava

Eurosong 2010: dan peti (uoči drugog polufinala)

Goran Miletic RSS / 27.05.2010. u 15:40

Lako je sve... (Croatia)
Lako je sve... (Croatia)
Pre kratkog pregleda utisaka sa generalne probe drugog polufinala, par odgovora na pitanja o tome kako se ponašaju "naši" ovde u Oslu. Već sam napisao da Milana Stankovića čuvaju daleko od noćnog provoda i to je pravo svake delegacija ma koliko se ne slagali sa time. Naprosto, svako ima svoju strategiju. Ono što se delegaciji naprimer može zameriti je da (već treću godinu) ne dostavljaju materijal (tj. CD) kada im ostavite poruku u koverat predviđen za to. Razlog: nepoznat.

Što se tiče fanova, Srbija kao i svaka zemlja ima OGAE ( Organisation Generale des Amateurs de l' Eurovision). Srpski organak je postao aktivan u poslednjih nekoliko godina (prethodnice su im bile OGAE Jugoslavija i OGAE Srbija i Crna Gora) i mora im se priznati da imaju i više nego prisne veze sa (RTS) delegacijom Srbije. Momci i devojke se iz ove organizacije su uvek na takmičenjima, drže se zajedno, prate predstavnika Srbije, ali već treću godinu dobijam dva pitanja: "zašto su toliko distancirani i hladni prema svim ostalima" i "zašto ne čine nešto na promociji vašeg (srpskog) predstavnika". Iako nisam prava adresa za ovakva pitanja, pretpostavljam da je sve stvar ličnog izbora i izbora organizacije, baš se ne valja zamerati zbog dobrih odnosa sa delegacijom. Ako poredim OGAE Srbija sa svim drugim ograncima, fanovima i novinarima, primećuje se drastična razlika. Svi u sekundi počinju razgovor sa famoznim "where are you from" i svi su veoma otvoreni, pričljivi, spremni za diskusiju o tome ko ima šanse i zbog čega, a naravno i za lobiranje za svoju zemlju...

Da vidimo i poslednje utiske o onima koji nastupaju večeras:

1. Litvanija (Eastern European Funk, InCulto): simpatični momci koji će razdrmati publiku na samom početku, kao i Moldavija na početku prve polufinalne večeri. Da bi ovo postigli, momci se čak i SKIDAJU. Zaista su se potrudili, ali čak i sveprisutna gej publika je ostala ravnodušna. Upravo daju intrvju za BBC koji ih je izdvojio kao nešto jedinstveno iz ovog drugog polufinala. Kako bi rekle neke kolege ovde - "ljudski je truditi se".

2. Jermenija (Apricot stone, Eva Rivas): Visoka brineta peva moderni i popularni etno. Imamo i košpicu/košticu iz koje na kraju pesme raste drvce.Pesma je favorit za prvih pet i to ne bez razloga. Naravno, ima i Eva svog frulaša na bini (sad će verovatno da naši tabloidi napišu kako je ovo ukrala od Jelene Tomašević koja je ovo koristila za "Oro").

3. Izrael (Milim, Harel Skaat): Ovaj momak je jedan od onih sladunjavih učesnika koji dobijaju titulu "najbolji frajer ove godine" i kao što možete pretpostaviti peva veoma tužnu i srceparajuću pesmu, koja je (naravno) favorit za pobedu. Kada ovo slušate odmah se setite Cece Ražnatović (šifra: majka dvoje dece) koja u emisijama non-stop ponavlja "energija" i "emocija". Ova pesma ima oboje.

4. Danska (In a moment like this, Chanée & N'evergreen): Lepa i jednostavna pesma, isti takav nastup. Jedan od mojih favorita, koji gotovo sigurno prolazi u finale, ali tamo neće imati baš previše šanse.

5. Švajcarska (Il Pleut de L'Or, Michael van der Heide): Zemlja koja se stalno puno trudi oko pesama i nastupa. Od Celine Dion pa nadalje. Opet su se trudili i po svemu sudeći to će biti dovoljno za ulazak u finale.

6. Švedska (This is my life, Anna Bergendahl): pesma nadasve neobičnog imena (otprilike najmanje jedna godišnje ima neki sličan naziv). Jedan od mojih favorita za pobedu, mada će verovatno ostati u (samo ?) prvih pet.

7.Azerbejdžan (Drip Drop, Safura): Definitivni favorit celog takmičenja od samog početka. Pesma i nastup su dobri, zanimljivi, ali nekako nešto nedostaje da bi bilo "extra". Osećate se kao da rad nema dovoljno da dobije peticu, pa mu morate dati 4+

8. Ukrajina (Sweet people, Alyosha): Pogledao sam sve tri probe na kojima je izvedena ova pesma i nisam ništa shvatio. Uglavnom, Snežana stoji na bini, vetar duva, a ona kune sudbinu što je ostala bez 7 patuljaka i na kraju (kao kruna svega ?) skida svoje crno prsluče. Ima i nečeg što liči na rock. Neka joj je glasačka mašina i žiri u pomoći).

9. Holandija (Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie), Sieneke): Dečija pesmica, dečija koreografija, pomalo deluje i smešno ali šta vredi kada fanovi znaju celu pesmu napamet, a i celu koreografiju, dok je refren "sha-la-lie" ultra pevljiv i hit po klubovima već sada. Međutim, niko od Holanđana ne veruje da bi mogli da se plasiraju u prvih 5.

10. Rumunija (Playing with fire, Paula Seling & Oli): Pesma jeste pevljiva, simpatična, muško-ženski par sedi za klavirom pa onda i okolo, a onda kreće igranje sa vatrom. Količina "vatre" u toku nastupa je prouzrokovala nekoliko toplotnih udara u samo tri minuta. Aplauz na probama je bio veliki, ali to opet ništa ne znači.

11. Slovenija (Narodnozabavni rock, Ansambel Žlindra & Kalamari): Još uvek mislimo da se RTV SLO šalila kada je poslala ovu pesmu. Tu ima svega: i narodnih nošnji i nekakvog rocka i harmonika. Verovatno poslednje mesto.

12.Irska (It's for you, Niamh Kavanagh): Odlična je pesma kada tugujete a ne možete da pronađete CD Celine Dion. Ovo će da posluži, a uprkos velikom aplauzu niko ne veruje da će pesma proći u finale.

13. Bugarska (Angel si ti, Miro) Pesmu istog naziva je pevao i Toše Proeski za Makedoniju i tada se izblamirao sa kostimom. Slično će biti sada, mada je ova pesma brža i da učestvuje negde krajem 80-tih bila bi jedan od favorita. Mogla bi čak i Rivu da pobedi.

14. Kipar (Life looks better in Spring, Jon Lilygreen & The Islanders): Dosadna balada, potpuno atipična pesma za Kipar. Kada slušate, ne osećate da je tom momku život lepši u proleće. Naprotiv. Verovatno bez plasmana u finale.

15. Hrvatska (Lako je sve, Feminem): Definitivno najbolja pesma iz regiona. Kandidat za top five, mada i ovde imate utisak da još nešto nedostaje. Oni koji su zabrinuti za "srpsku nacionalnu stvar" tvrde da je srce koje se pojavljuje na samom kraju izvođenja ove pesme ukradeno iz koreografije Marije Šerifović, a zaboravljaju da su simboli svih zemalja učesnica ustvari srca sa zastavama unutra. Hrvatska svakako ide u finale. I pored svega, sinoć su devojke iz Feminema digle na noge sve prisutne na žurci ljubitelja Evrovizije, pevajući megamix svih hitova ovog takmičenja.

16. Gruzija (Shine, Sofia Nizharadze): Niko se ove godine nije trudio kao Gruzija. Od koktela, preko zastavica do promo materijala. Jadna Sofia peva na sceni, pa još peva, pa igra, momci je drže, a vi imate utisak da u sebi vrišti "pustite me u finale inače sam nadrljala".

17. Turska (We could be the same, MaNga): Iako Turska sigurno ide u finale, nikom nije jasna ni pesma ni nastup. Ima tu i žene-robota i crnih i belih zastava, efektivnog nastupa ali svakako ne za Eurosong. Pesma se odavno vrti na MTV, a momci su definitvno došli da promovišu "album" i poguraju "karijeru u Evropi". To se videlo i po žurci delegacije Turske gde smo samo slušali muziku ovog "simpatičnog" benda.

AtačmentiKomentari (167)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

loader loader 16:17 27.05.2010

Bolje prvi ovde, na Blogu, nego ...

Prvi :)

Da... Ovde je važno biti prvi !
A ono ... tzv Eurosong... - pa, kako su "kvalitetne" pesme, daleko je manji uspeh biti prvi na Eurosongu, nego biti prvi po redu komentator ovde, na Blogistanu :))

Videh prvi deo cirkuzijade i popevke. Stvarno nije bilo namerno. I ne znajući da se te večeri održava ovaj visokozapaženi događaj, slučajno sam sedeo u jednom kafeu, ćaskajući s nekim poznanikom - a onamo u pozadini bejaše solidno veliki tv i isto tako solidno odvrnut ton, pa sam, eto, sticajem okolnosti, preko ramena sagovornika, što svesno, što nesvesno, video-čuo dobar deo repertoara. Inače, naravno, ne bih gledao, podučen iskustvom od prethodnog puta kad sam sluh skoro dva sata maltretirao teškim audio-vizuelnim stupidarijama koje su izvodili oni što se nazivaju kandidatima za osvajanje prvog mesta na EuSongu.

Nešto mi se mota po glavi: cenim da će naše muzičko-scensko čedo, Milan ....ić, relativno dobro da prođe na tom sajmu muzičkog snobizma i laktanja za snimanje cd-a, jerbo su tu em naši gastarbajteri rasejani po celoj Europi, em su tu Velika istočna braća, em su tu tutunoberačite, em ima i jedno par hiljada Đetića koji su za našeg belokosog momčića, a što je najjače, tu su, po celoj Europi, različite i brojne grupe drugačije sexualno naklonjenih, koji ako čuju da nije sigurno da je ovaj naš heterosexualac, nego da je nešto možda blisko njima, listom ima da glasaju za njega ! A onda, eto dočeka pred skupštinom !

Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 16:20 27.05.2010

hehe

Ne pratim Eurosong, a srpskog predstavnika sam videla na Youtube samo i to ne ceo spot, bilo mi previše za gledanje, pa mozda nije lepo sto pitam, al mnogo sam radoznala otkud tvoja preokupacija tom priredbom?:)

loader loader 16:46 27.05.2010

Re: hehe

... bilo mi previše za gledanje ...

Samo gledala, ili je bilo i tona :)
Mislim, ova "i jedno, i drugo" varijanta je daleko zahtevnija
Pa, ko izdrži celu numeru, treba stvarno da dobije orden Pinka prvog reda
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 16:25 27.05.2010

ehem

Lako je sve, Feminem: Definitivno najbolja pesma iz regiona.

definitivno najdosadniji i song iz regiona.
jednatanja jednatanja 17:31 27.05.2010

Juče

na Late-Night-Show, Stefan Raab počeo analizu sa našom pesmom, osmehom na licu i komentarom "Geil!!", u prevodu "Veselo, super", onda usputni komentar "samo malo je gay, haha" i neki komentar na frizuru. U svakom slučaju, Milan privlači pažnju...a mi se zabavljamo...

evo snimak na 5:33
Krugolina Borup Krugolina Borup 19:15 27.05.2010

Retro

4. Danska (In a moment like this, Chanée & N'evergreen): Lepa i jednostavna pesma, isti takav nastup. Jedan od mojih favorita, koji gotovo sigurno prolazi u finale, ali tamo neće imati baš previše šanse.


Zbrčkali ABBA-u i Police. Nesam oduševljena. Bila s njima u danskom finalu mnogo bolja pesma, ali narod odabrao čorbu ABBA-e i Police-a.

Ali, s obzirom da ove godine ima balaaadaaaa i previše, svaka pesma koja balada nije iskače, pa tako i ova.
Bili Piton Bili Piton 19:17 27.05.2010

Testinguan tu uan tu...se cujemo?
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 19:22 27.05.2010

Re: Testing

uan tu uan tu...se cujemo?

Unfuckable Unfuckable 19:24 27.05.2010

Re: Testing

roĐer, roĐer
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 19:31 27.05.2010

Re: Testing

Bili Piton Bili Piton 19:32 27.05.2010

Re: Testing

roĐer, roĐer


What's our vector, Victor


irenaema irenaema 19:42 27.05.2010

Re: Testing

tuka sme i nie

jednatanja jednatanja 19:58 27.05.2010

Re: Testing

we have clearance, Clarence!
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:03 27.05.2010

Re: Testing

What's our vector, Victor

Bili Piton Bili Piton 20:09 27.05.2010

Re: TestingSta bi rekla Milka Babovic za litvanske kostime?
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:10 27.05.2010

Re: Testing

kakav uvodni kadar za jermeniju! 12 poena!
Unfuckable Unfuckable 20:12 27.05.2010

Re: Testing

meni je izvedba ok, ali pesma skroz bezveze, iako dobra ideja (Litvanci)
Jermenka je ... prepoznatljiva, nekako
jaksa scekic jaksa scekic 20:13 27.05.2010

Re: Testing

Unfuckable
meni je izvedba ok, ali pesma skroz bezveze, iako dobra ideja


Eurosong je za gledanje, ne za slusanje, a reci su debilne do bola, tipa (kad otkide kamen s vrata)-svaki kamen moje domovine....
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:14 27.05.2010

Re: Testing

izrael, moji večiti favoriti.
Unfuckable Unfuckable 20:15 27.05.2010

Re: Testing

paevo, gledali smo Jermenku.
A Izraelcu sam ukinuo ton, pesma je kinesko mučenje
(rigorozan sam danas, oprostite)
Bili Piton Bili Piton 20:16 27.05.2010

Re: TestingIzrael: hej suzice brojanice....bura u noksiru
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:17 27.05.2010

Re: Testing

ajd sad i ti... teška pesma za pevanje
jednatanja jednatanja 20:17 27.05.2010

Re: Testing

ima dobru energiju ovaj Izraelac
Bili Piton Bili Piton 20:18 27.05.2010

Re: TestingA danski Roxette....jao i ovo je smor
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:19 27.05.2010

Re: Testing

jedna od najgorih uopšte
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:19 27.05.2010

Re: Testing

izraelac je omašio tonalitet na kraju, totalno

a ovaj danski Every breath you take na početku...

jermenija je bzvz.
jednatanja jednatanja 20:20 27.05.2010

Re: Testing

Kru je u pravu uvod Police, refren Abba
Bili Piton Bili Piton 20:23 27.05.2010

Re: TestingGolden shower?

Svajcarac ako ne razmahne usima i ne poleti za kraj koreografije, nista nije napravio.
Unfuckable Unfuckable 20:25 27.05.2010

Re: Testing

ja još ne videh ni "f" od fuckin' favorita, Švajcarac me dotuko
jednatanja jednatanja 20:28 27.05.2010

Re: Testing

Bili Piton Bili Piton 20:28 27.05.2010

Re: TestingSvedska zacudo nije opet neka drndavela....promenili su plocu malo.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:29 27.05.2010

Re: Testing

švedska plavojka - čemu?!
Bili Piton Bili Piton 20:32 27.05.2010

Re: TestingJao bebo jel i tebi idu na nerve ovakvi belteri kakav je azerbejdzan? meni strasno.
jednatanja jednatanja 20:36 27.05.2010

Re: Testing

dobra je Azrbdžn pesma, dobra formula za pobedu -još u 6/8, surprise!
Bili Piton Bili Piton 20:38 27.05.2010

Re: TestingSvi nesto tuze i bugare veceras....evo i Ukrajinka se pocepala od drame...

Ali evo zato strumfova iz holandije
jednatanja jednatanja 20:54 27.05.2010

Re: Testing

Moj žmu iz Amerike ne može da prestane da se smeje ovim ES numerama -umire -trebaće nam hitna uskoro.....kažem ja, zabava za ceo svet
die hard die hard 23:27 27.05.2010

Re: Testing

A Izraelcu sam ukinuo ton, pesma je kinesko mučenje


Jeste, bro.Ja uvatio daljinac tek pri kraju,al i to je bilo olaksanje - velko.
jaksa scekic jaksa scekic 20:15 27.05.2010

Predlod za finale

da otvorimo twiter, lakse je sta mislite

J
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:16 27.05.2010

Re: Predlod za finale

zanimljivo. daćemo na glasnje.
Unfuckable Unfuckable 20:19 27.05.2010

Re: Predlod za finale

da ovi Danci nisu tako bezočno skarabudžili prvi "Police" deo, još bi i vredelo.
Zar tamo Gore niko ništa nije naučio od Roxette ?
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:23 27.05.2010

Re: Predlod za finale

da otvorimo twiter, lakse je sta mislite

pa otvori
jaksa scekic jaksa scekic 20:24 27.05.2010

Re: Predlod za finale

ja ne znam, glup sam, ali treba da ga otovri Srdjan, on je Eurosong guru
jaksa scekic jaksa scekic 20:27 27.05.2010

Re: Predlod za finale

Srđan Mitrović
zanimljivo. daćemo na glasnje.


Izbori se dobijaju na brojanje-ne na glasanje :)))
Unfuckable Unfuckable 20:28 27.05.2010

Re: Predlod za finale

ali se Eurosong ne dobija na vedžbanje "C" dura na stejdžu, žao mi je Švedžanke
(esu ono helanke?)
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:29 27.05.2010

Re: Predlod za finale

otvaram...tviter.
jaksa scekic jaksa scekic 20:30 27.05.2010

Re: Predlod za finale

Srđan Mitrović
otvaram...tviter.


cekaj sad malo evo nam lepojke
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:33 27.05.2010

Re: Predlod za finale

o, bjonse na azerbejdžanski način.
Unfuckable Unfuckable 20:33 27.05.2010

Re: Predlod za finale

upravo gledam i - ne znam šta da mislim:
štivane kolege, čini mi se da više čara ima u bekgraund vokalima, ali me fascinira onaj junoša koji se zeza radeći kate pored 1,90m spomenika u plavom, poprilično čudnjikavog pogleda
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:33 27.05.2010

Twiter

e pa dragi moji, počela žurka na tviteru. pronađite pod genijalnim nazivom blogb92
na adresi http://twitter.com/
jaksa scekic jaksa scekic 20:38 27.05.2010

Re: Twiter

Srđan Mitrović
e pa dragi moji, počela žurka na tviteru. pronađite pod genijalnim nazivom blogb92
na adresi http://twitter.com/


ja sam vec tamo, vidimo se
jaksa scekic jaksa scekic 20:33 27.05.2010

And the winner of Eurosong 2010

is Azerbaijan

svaka cast na djevojku
Unfuckable Unfuckable 20:40 27.05.2010

a taman misliš

da si video sve videvši Ukrajinku, izgleda kao da su je tek doneli sa trodnevne terevenke, kad ono - Olandija.
majkomila
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:41 27.05.2010

Re: a taman misliš

Olandija

šlagerfest
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:42 27.05.2010

Re: a taman misliš

i gde ste ptičice?
Unfuckable Unfuckable 20:43 27.05.2010

Re: a taman misliš

pa mene mrzi sad da otvaram tviter nalog
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:45 27.05.2010

Re: a taman misliš

e jebi ga sad i ti. ovo je generalna proba pred finale
Bili Piton Bili Piton 20:46 27.05.2010

Re: a taman mislišja sam otvorio nalog ali ne stize mi confirmation/activation e-mail
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:46 27.05.2010

Re: a taman misliš

ja te video i pozdravio
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:47 27.05.2010

Re: a taman misliš

mei je stiglo ali mi nije jasno kako radi. sve mi nekako čudnjikavo...?? srđane, ništa twitter za finale. blog!
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:49 27.05.2010

Re: a taman misliš

ajde bre dinosaurusi jedni.
u search ukucaj blogb92
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:50 27.05.2010

Re: a taman misliš

ja te video i pozdravio

ja vidim nekoliko tebe tamo
ne znam kako radi. ali slovenci ga ugasiše. narodno-zabavni rock...!
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:51 27.05.2010

Re: a taman misliš

pa mene mrzi sad da otvaram tviter nalog

traje 2 minuta (čak manje)
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:51 27.05.2010

Re: a taman misliš

blogb92
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:52 27.05.2010

Re: a taman misliš

kako mrzim kad se pesma počne kao što je počeli irci...
Unfuckable Unfuckable 20:52 27.05.2010

Re: a taman misliš

ali slovenci ga ugasiše. narodno-zabavni rock...!

...čekam da mi se povrate vitalne funkcije
Bili Piton Bili Piton 20:54 27.05.2010

Re: a taman misliš

BebaOdLonchara
kako mrzim kad se pesma počne kao što je počeli irci...


a ni nastavak nije bolji....ova irkinja je vec pobedila jednom (1993).
irenaema irenaema 20:55 27.05.2010

Re: a taman misliš

Srđan Mitrović
ajde bre dinosaurusi jedni.
u search ukucaj blogb92ja ukucala i vidi ovako on meni


Name results for: blogb92

Search for a username, first or last name, business or brand

We couldn't find anyone named blogb92.

Mlogo sam tupson numem da pokažem ovo kao sličicu
jaksa scekic jaksa scekic 20:55 27.05.2010

Re: a taman misliš

Unfuckable
ali slovenci ga ugasiše. narodno-zabavni rock...!

...čekam da mi se povrate vitalne funkcije


sad ce Hrvatice, ajde bre nemo da ste babe, lakse na cvrkutu
a i meni lakse sa mobilnog tlf da ne sedim kod kompa
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:56 27.05.2010

Re: a taman misliš

...čekam da mi se povrate vitalne funkcije

može?
bugarin koji želi biti rus od pre par godina.
jaksa scekic jaksa scekic 20:57 27.05.2010

Re: a taman misliš

probaj da nadjes mene kroz people jaksa007
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 20:58 27.05.2010

Re: a taman misliš

ova irkinja je vec pobedila jednom (1993).

sa istom pesmom, verujem!
Bili Piton Bili Piton 20:58 27.05.2010

Re: a taman mislišPesme su dakle veritabl dno

Eno sad bugarce lelece nesto....
Unfuckable Unfuckable 20:58 27.05.2010

Re: a taman misliš

bugarin koji želi biti rus od pre par godina.

mešavina Bekama i još nečega sa pelivanima iza, marbles!
jaksa scekic jaksa scekic 21:00 27.05.2010

Re: a taman misliš

ne bi ono nase proslo veceras ni u ludilu
jaksa scekic jaksa scekic 21:00 27.05.2010

Re: a taman misliš

ne bi ono nase proslo veceras ni u ludilu
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 21:01 27.05.2010

Re: a taman misliš

jaksa007

ne ide mi. probajte ti i bili da me nađete (bebab92)
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 21:02 27.05.2010

Re: a taman misliš

jaksa, što 2x pišeš isto?
jaksa scekic jaksa scekic 21:12 27.05.2010

Re: a taman misliš

BebaOdLonchara
jaksa007

ne ide mi. probajte ti i bili da me nađete (bebab92)


nas'o te
houp houp 21:15 27.05.2010

Re: a taman misliš

Kasnim,kasnim!!!
Ali taman na vreme da vidim da je gospodza Pilipenko(izgubivši Grand-Milana) najverovatnije dobila angažman da koreografiše Feminem.
Kakva lahkoća pokreta,fascinantno!


mlekac mlekac 23:27 27.05.2010

Re: a taman misliš

Srđan Mitrović
blogb92

Ja sam se upisala da te pratim - vidimo se u finalu!
Spiridon Spiridon 21:00 27.05.2010

..

Bugarin ima istetoviranu ruzu na vratu. Odmah da se raspise poternica i da mu se zapleni cela imovina.
Unfuckable Unfuckable 21:01 27.05.2010

Re: ..

ali to je bre bugarska ruža
Spiridon Spiridon 21:02 27.05.2010

Re: ..

Unfuckable
ali to je bre bugarska ruža


dobro onda samo poternica
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 21:04 27.05.2010

Re: ..

ali to je bre bugarska ruža

da li je to negde u ravni sa Pitralonom i Pinom silvestre?
Unfuckable Unfuckable 21:04 27.05.2010

Re: ..

ok, ali crvena, evo ruke
Uzgred, skrenuo bih pažnju na komentatora rts, po stilu, zvuku, smušenosti i samoupucavanjima neodoljivo podseća na gurua - Strajnića, to je ta nit

ps: najzad nešto što liči na favorita (ok, posle Karijatide iz Azerbejdžana)
dakle, Hrvati su to dosta dobro opravili
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 21:09 27.05.2010

Re: ..

Strajnića

hudafakizhi??
jaksa scekic jaksa scekic 21:11 27.05.2010

Re: ..

Unfuckable
ali to je bre bugarska ruža


posto radi u fabrici ruzinog ulja, cuveni bugarski parfjum
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 21:10 27.05.2010

?

da mi neko kaže kakva je razlika između pesme iz gruzije i portugala...i svih ostalih danas?
Bili Piton Bili Piton 21:11 27.05.2010

Re: ?

BebaOdLonchara
da mi neko kaže kakva je razlika između pesme iz gruzije i portugala...i svih ostalih danas?


portugal je bio za nijansu suptilniji, ali, shvatam sta hoces da kazes.
Unfuckable Unfuckable 21:12 27.05.2010

Re: ?

Portugalku ne bacaju u svim pravcima
("...pesak se ne može istovarivati vilama.." )
Bili Piton Bili Piton 21:13 27.05.2010

Re: ?Paddy: "many are asking tonight if Femminem is actually a personal hygiene product"...
jednatanja jednatanja 21:17 27.05.2010

Re: ?

Super pitanje Bebo. Zato će sve ove pesme biti zaboravljene za mesec-dva, pobednik eventualno za godinu-dve.
Unfuckable Unfuckable 21:18 27.05.2010

Re: ?


šta li će reći na "robot - ženu s Bosfora"
(al bi bio stih za Ramba, ih!)

ps:
"opustite se, Srbija večeras ne glasa"
idem da si penetriram bubne opne, manje će da boli
jednatanja jednatanja 21:20 27.05.2010

Re: ?

idem da si penetriram bubne opne, manje će da boli


ja mislila da si to već obavio na shalali-shalala?
houp houp 21:22 27.05.2010

Re: ?

jednatanja
idem da si penetriram bubne opne, manje će da boli


ja mislila da si to već obavio na shalali-shalala?


A sad da utvrdimo gradivo,retrospektiva.
dolybell92 dolybell92 21:13 27.05.2010

Predah

pa još tri pesme...
jaksa scekic jaksa scekic 21:17 27.05.2010

Crkut

provalili , kad se registrujete u coscku gore pise following, nadjes na sve i sve fercera sto na sat
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 21:20 27.05.2010

:-(

nemam za koga da glasam.
Bili Piton Bili Piton 21:24 27.05.2010

Re: :-(

Srđan Mitrović
nemam za koga da glasam.


bukvalno.

Hrvatice su teska ljiga, ali dovoljno upecatljiva, sigurno u finalu.

Rumunija ima pristojan refren, ostatak pesme - shit.

Slovenci su mi srazmerno simpa, tako luckasti.

At gunpoint verovatno bih glasao za ove


BebaOdLonchara BebaOdLonchara 21:24 27.05.2010

Re: :-(

nemam za koga da glasam.

srđane, komentator je rekao "opustite se, srbija večeras ne glasa"

edit: 100

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana