Astronomija| In memoriam| Kućni ljubimci| Nostalgija| Sex

Go - to - vo

Milutin Milošević RSS / 15.09.2010. u 14:23

9440091924c90be8abbdac957365001_extreme.jpg

Eto, sapunica je okončana. Nažalost, ne srećnim krajem. Šta smo igrali, igrali smo.



Komentari (65)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

milovanovicns milovanovicns 14:28 15.09.2010

Zabrinuti

Ja sam se zabrinuo sto je tako dugo trajalo..
Milutin Milošević Milutin Milošević 14:34 15.09.2010

Re: Zabrinuti

Po tradiciji, kod nas nema samo golog seksa. Mora da bude malo razrada, pa zagrevanje, pa hoću-neću, pa tek onda pravi seks.
milovanovicns milovanovicns 14:46 15.09.2010

Re: Zabrinuti

Patrijarhalno drustvo koje drzi do visoko-moralnih vrednosti nikad nece dopustiti samo goli seks.. Meni samo nije jasan Pizdra (Pizon za neupucene), koji ne shvata da mu je ponovo namenjena uloga obicne krpe koju ce baciti kad im se prohte..
Milutin Milošević Milutin Milošević 14:51 15.09.2010

Re: Zabrinuti

To je već par puta pokazao
loader loader 15:08 15.09.2010

Re: Zabrinuti

Ovde nije bilo sexa.
Samo onanija ljudi iz senke, koji upravljaju fudbalom (s tim što treba dodati da slični sede u odborima skoro svakog sporta kod nas).

Na žalost, okončalo se kako jeste. Pižon (Pizdron) je najmanje kriv. On i nije tema. Tema je proces koji sprovode ovi onanisti iz pozadine..

Nakon svega:
niko me ne može ubediti da nije sistematski pravljena loša atmosfera i ko zna šta sve oko reprezentacije pred poslednje 2 utakmice, jer je loš rezultat bio poželjan, kao jedva dočekan alibi da se udari u davno nameračenu metu - Antića ..!

nsarski nsarski 17:27 15.09.2010

Re: Zabrinuti

Mora da bude malo razrada, pa zagrevanje, pa hoću-neću, pa tek onda pravi seks.

Ali nikad, ni pod pretnjom smrti, ne skidas carape.
Milutin Milošević Milutin Milošević 18:05 15.09.2010

Re: Zabrinuti

Ali nikad, ni pod pretnjom smrti, ne skidas carape.

Misliš: štucne?
outsider92 outsider92 07:44 16.09.2010

Re: Zabrinuti

I onda kažu da mi nismo stručnjaci za predigru
Milutin Milošević Milutin Milošević 19:08 17.09.2010

Re: ode radomir

Nebojša, hvala za podsećanje. Čitao sam tekst i ranije

PS - Link nije dobar
enzo_molinari enzo_molinari 14:49 15.09.2010

Luzeri

Srbija nece nikad imati boljeg selektora od Antica. Ove krpe su za to da se muzu pare i mazu oci da se nesto desava. Ali mi ni ne zasluzujemo bolje jer smo luzeri. Vaznije nam je kolika mu je plata i da to predimo sa platama u zastavi ili IMT-u .

Covek je imao integritet.

Nikada mi necemo nista uraditi u fudbalu.
loader loader 15:12 15.09.2010

Re: Luzeri

Srbija nece nikad imati boljeg selektora od Antica.


Srbija nece nikad imati boljeg selektora od Antica


Srbija nece nikad imati boljeg selektora od Antica



Vrebaju Petković, Savić, Djorić... Tu su oni, čas stručni savet, čas selektori, čas kritičari iz potaje, čas prerušeni u pomoćnike kuvara koji sprema hranu za selektora između dva treninga .. !!!
asparagus asparagus 21:55 15.09.2010

Re: Luzeri

Nazalost ovde moramo da biramo izmedju kriminalca koji otprilike zna posao i kriminalca koji ne znaju posao.
dj dj 15:30 17.09.2010

Re: Luzeri

Ali mi ni ne zasluzujemo bolje jer smo luzeri.


lepo si reko, vama luzerima ovaj kvazi gospodin je bio bogom dan i stvarno ne zasluzujete bolje. mi ostali ne zasluzujemo vas a ni mistera a bogami tek ne pizona. mister zasluzuje svoju kintu i nek je u zdravlju i veselju trosi negde u andaluziji. pizon zasluzuje da mu tole bude sef a vi podrska, tole zasluzuje svaku pljuvacku upucenu na njegov racun ali i nekoliko godina zatvora a sve u svemu srbija ne zasluzuje kosarkase, vaterpoliste, ovih par reketasa i ono dvoje sto znaju da plivaju brzo.
enzo_molinari enzo_molinari 20:17 17.09.2010

Re: Luzeri

Mi nismo podrska Pizonu. Krenulo Vas je pa ste se zaneli u pisanju, svidelo Vam se kako zvuci to sto ste napisali pa ste izgubili kompas.
Vi ste sigurno iznad svih jer ne vidim gde ste u Vasoj prici.
draft.dodger draft.dodger 14:58 15.09.2010

BOFL...

Pižon je kineska roba!!!
medjutim92 medjutim92 14:59 15.09.2010

Ukraden komentar

Pižon - čovek koji gubi derbi na svom terenu od protivnika koji ima igrača manje i protivnika kojeg vodi Plavi Stevanović.

Pošteno, Pižon za srpski fudbal i nije loš trener. Ali to mnogo više govori o srpskom fudbalu nego o Pižonu..

Milutin Milošević Milutin Milošević 15:15 15.09.2010

Re: Ukraden komentar

Evo jednog izbora komentara na vest na B92:

Ne treba nam bivsi dobar igrac, treba nam dobar sadasnji trener...

A što ne bi organizovali jedan rijaliti-šou, pa ko pobedi taj bude selektor.

Karadžić i gerijatrija iz FSS smenjuju Antića....to je kao kada bi Toma Nikolić rekao Divcu da ne zna da igra basket...

Taj Pizon ne ume da prica a kamoli da vodi reprezentaciju!

Šta vam je ljudi. Nama ne treba selektor koji zna šta da radi i kako to da uradi. Nama treba selektor koji će da radi šta mu se kaže i kako mu se kaže.

iako sam Partizanovac svaka cast Zvezdinom rukovotstvu sto nije glasalo za smenu Antica i postavljanje njihove Zvezde za selektora jer su svesni da se tera "doktor" a postavlja "medicinska sestra"

Pa kako sada da odem na utakmicu i gledam tu reprezentaciju?

Ovo je isto kao ono, menjam ficu za dva manja auta

Voleo bi kada bi se jednoga dana na istim ovim stranicama izvinjavao Pizonu, ali se plasim da taj film necu skoro gledati

Стидим се што волим фудбал
medjutim92 medjutim92 15:22 15.09.2010

Re: Ukraden komentar

Milutin Milošević
iako sam Partizanovac svaka cast Zvezdinom rukovotstvu sto nije glasalo za smenu Antica i postavljanje njihove Zvezde za selektora jer su svesni da se tera "doktor" a postavlja "medicinska sestra"


ne, nego su svesni kako su oterali Pižona i izgubili titulu prošle godine..
medjutim92 medjutim92 15:01 15.09.2010

Neću ovakvog selektora

Filip2412 Filip2412 15:06 15.09.2010

Re: Neću ovakvog selektora

Pizon against Dinamo Tbilisi

kakav ljakse ne mogu da verujem
dali_man dali_man 00:50 16.09.2010

Re: Neću ovakvog selektora

A ovakvog...

medjutim92 medjutim92 09:19 16.09.2010

Re: Neću ovakvog selektora

dali_man
A ovakvog...


Svaka njemu čast kao igraču, ali nije doveden da bude igrač već selektor. Da su mu trenerski i ljudski kvaliteti u nivou nekadašnjih igračkih, bio bi veće ime od Antića. Al šta ćemo kad nisu..
dali_man dali_man 13:54 16.09.2010

Re: Neću ovakvog selektora

Ocigledno da nisi pogledao klip. Pizon je na ovoj utakmici bio trener, ne igrac. Na toj tekmi je Zvezda potpuno nadigrala Barselonu sa sve Stoickovim i Ronaldom.

Dok su nama Tole, Djora i Kosan na celu saveza nema nasem fudbalu pomoci. Pizon zbog ove tekme i finala EP mladih zasluzuje da mu se bar da sansa, pa mu sudite nakon odigranih 90 minuta pod njegovom palicom.
medjutim92 medjutim92 16:56 16.09.2010

Re: Neću ovakvog selektora

dali_man
Ocigledno da nisi pogledao klip. Pizon je na ovoj utakmici bio trener, ne igrac. Na toj tekmi je Zvezda potpuno nadigrala Barselonu sa sve Stoickovim i Ronaldom.


Nisam gledao klip, ali sam gledao celu utakmicu svojevremeno, valjda je to dovoljno. Barselona je imala laganih 3:1 iz prve utakmice, uz komičan gol Živkovića i Milojevićev odbranjen penal Popeskuu. Zvezda se srećno vratila kući sa golom u gostima i samo dva razlike.

U Beogradu je Barselona iskusno igrala koliko joj treba i ništa preko toga, Đovani dao gol nepun minut posle. Ronaldo igrao jedva živ, bilo je veliko pitanje da li će da igra uopšte ali je zaigrao iz psiholoških razloga, nije pokazao ništa, ali sama činjenica da je bio tu je izbezumila Predraga Stankovića toliko da ga nije ispuštao iz vida ni za momenat i ostavljao previše prostora ostalim igračima. Da je Barseloni trebalo da da 3 gola, dala bi ih. Ne bih se previše hvatao za tu utakmicu.

Tako kako je Pižon nadigrao nezainteresovanu Barselonu u Beogradu, tako je i Plavi Stevanović nadigrao Šahtjor zimus, čiji igrači su čuvali noge, i ostade 1:0 za inače prilično raštimovan Partizan.

I Obilić je igrao s Bajernom 1:1 u Beogradu i nadigrao ih, pod stručnom palicom Miloljuba Ostojića (kog isto ne računam u neke trenere), i to Mateus izjednačio u 89. minutu. Ali samo zato što je u prvoj utakmici u Minhenu bilo 4:0 za Bajern.

Pižon je na puno mesta dobijao šansu, i samo je u Kini kao klupski trener ostvario neki rezultat. Čak se i najbolje pokazao prošle godine kao trener Zvezde, ostvario rezultat iznad realnog kvaliteta tima, al smeniše ga bezveze.

dali_man
Dok su nama Tole, Djora i Kosan na celu saveza nema nasem fudbalu pomoci. Pizon zbog ove tekme i finala EP mladih zasluzuje da mu se bar da sansa, pa mu sudite nakon odigranih 90 minuta pod njegovom palicom.


Ova tekma je igrana u vreme dok su se evropski klubovi otimali i za Radomira i za Antića, a Boškov još bio trener. Pre bih procenjivao na osnovu rezultata u poslednjih 10 godina.

Ono što je pokazao kao selektor me nije dovoljno ubedilo da može da pravi rezultat s reprezentacijom. Kao selektor mlade reprezentacije ima to finale (, ali ima i demonstraciju potpunog odsustva autoriteta pred olimpijadu 2004, kad nije uspeo da se suprotstavi klubovima i odveo tim koji je izgubio 6:0 od Argentine, 5:1 od Australije i 3:2 od Tunisa (što je Tunis dao lep gol..). Na stranu što skoro isti rezultat ima i Okuka

Kao selektor Kine ima treće mesto na kupu istočne Azije, i ne bih to nazvao nekim uspehom.

Ok, zaslužuje negde šansu, dobio ju je u Temišvaru gde je konačno mogao da pokaže da je dobar trener. Nažalost, mi nismo sačekali da to potvrdi nego smo ga brže bolje doveli za selektora.

Ne mislim da je Pižon naročito loš trener, samo ne mislim da je narošito dobar, i više bih voleo nekog ko je u skorije vreme pokazao da forsira moderniji fudbal, ili nekog ko je nešto pokazao i u Evropi. Recimo Miodraga Božovića ili Sinišu Mihajlovića.
loader loader 15:23 15.09.2010

Šta je problem kod Antića ?!

Šta je problem kod Antića ?!
Kod Antića je problem što je vaspitan, nosi odelo, i ima autoritet. I tim najverovatnije sastavlja sam.

Može li takav da opstane u sistemu gde odela imaju pravo da nose samo ljudi u senci, koji se pojave s vremena na vreme kao persone koje navodno imaju veze sa fudbalom (Karadžić neki?!!?!), a ovamo, kraj terena, kao seljaektor, pred kamerama treba da se pojavi neki ultra ljakse u izgužvanom sekend-hend-trenerka kompletu (Djorić, Savić, Petković, Pižon...) - gde će se tim sastavljati tačno onako kako nalaže ovde vladajući mentalitet vaćaroško-menadžerski, plus patriotsko-tvrdosrpski..!! Tu je bunjište njihovo, sujeta njihova, lova njihova...!!
Fuj..!!




medjutim92 medjutim92 16:03 15.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

loader
Šta je problem kod Antića ?!
Kod Antića je problem što je vaspitan, nosi odelo, i ima autoritet. I tim najverovatnije sastavlja sam.


Među najčešćim zamerkama koje mu se stavljaju u narodu stoje pozivanje Petrovića i Tomića zbog menadžerskih kombinacija (s one strane brda) i mešanje reprezentativnih kumova u sastavljanje tima (s ove strane brda)

Nisam baš ubeđen da je sve radio sam..

Meni je postao odbojan (ali još uvek najbolje rešenje) kad je krenuo da se bavi srbovanjem u trećem licu, nisam više bio siguran da je najbolje rešenje posle brljanja na SP, a definitivno sam za njegovu smenu otkad je iz čistog inata na prvu prijateljsku protiv slabe Grčke pozvao identičan sastav koji je vodio na SP i izgubio.

Ali smena Antića da bi se doveo Pižon donosi samo diskutabilnu finansijsku uštedu i lošijeg selektora. Da je selektor postao neki mlađi trener koji forsira moderan fudbal, prihvatio bih, ali Pižon ne odskače dovoljno od srpske trenerske škole, čak bi i nesrećni Tumbaković bio bolje rešenje od njega..

Nego zna li ko, da nisu Karasija odveli vanzemaljci? Izabraše selektora, a njega nema da se javi..
libkonz libkonz 16:48 15.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

tim najverovatnije sastavlja sam.

to je najveći problem. Sad će Karadžić i drugi mafijaši da se nafatiraju para od raznih menadžera.
Filip2412 Filip2412 17:42 15.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

Nisam baš ubeđen da je sve radio sam..
To i jeste glavni problem u fudbalu, nikako da dobijemo trenera koji ima moc i autoritet da radi stvari sam. Sa Anticem ili sa Pizonom, tu smo gde jesmo.
Spiridon Spiridon 07:16 16.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

Kod Antića je problem što je vaspitan, nosi odelo, i ima autoritet. I tim najverovatnije sastavlja sam.


ne bih da povlacim paralelu sa ubijenim premijerom ali suvise stvari se poklapa sa ovim komentarom

loader loader 09:26 16.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

ali suvise stvari se poklapa sa ovim komentarom

... uhhhh... - daleko bilo.. !
nestor92 nestor92 10:07 16.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

definitivno sam za njegovu smenu otkad je iz čistog inata na prvu prijateljsku protiv slabe Grčke pozvao identičan sastav koji je vodio na SP i izgubio.


Pa meni je to bilo baš jako. To je poruka rukovodstvu, samim igračima, pa i nama. Bilo bi dno da je pozvao neke druge ( uz pretpostavku da ih ima ).

Dve godine selektuješ, sklopio si ekipu i nje se držiš. Ovde se držao do poslednjeg igrača ali to je prijateljska utakmica pogodna da pokažeš šta misliš. A on je rekao: ovo je moj izbor so f... off.

A da njegovo ponašanje i izjave imaju mana, imaju. Mada, upoznao sam ga privatno i vrlo je prijatan lik.
Milutin Milošević Milutin Milošević 10:36 16.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

Dve godine selektuješ, sklopio si ekipu i nje se držiš

Nije tačno! Tek sada smo dobili selektora koji radi na duge staze - kako je vrlo smisleno i pametno objasnio Tole juče
nestor92 nestor92 13:08 16.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

Milutin Milošević
Dve godine selektuješ, sklopio si ekipu i nje se držiš

Nije tačno! Tek sada smo dobili selektora koji radi na duge staze - kako je vrlo smisleno i pametno objasnio Tole juče


To je zato što je Pižon mlađi

Kao osvedočeni partizanovac moram da kažem da mi smeta velika pljuvačina po Pižonu unapred. Biće mu teže nego Benitezu posle Murinja, jer je za vreme Antića ( verovatno i njegovom zaslugom ) reprezentacija nekako uljuđena, postavljena na neko vredno mesto. Rezultati su slabiji nego što smo očekivali, ali su i dobri u odnosu na opšti kvalitet fudbala kod nas. Pa mi smo ipak zemlja u kojoj svi prvoligaši nemaju stadion sa 4 tribine, a o stabilnom napajanju električnom energijom da ne govorim. Prosečna poseta je daleko slabija od one koju ostvaruje bolji noćni klub u Beogradu, a plasman u Ligu Šampiona tretira se skoro kao i njeno osvajanje. A za to već selektori ne odgovaraju.

Bitno je da smo mi uštedeli.

Antiću, alal ti pare i stvarno u zdravlju da ih krckaš!
nestor92 nestor92 13:16 16.09.2010

Uvek zaboravim

Tomislav Karadžić je oterao Miroslava Đukića, jednog super igrača i talentovanog trenera i sa mesta trenera Partizana bez potrebe i iz reprezentacije ne dajući mu šansu.

Njega treba oterati. Priprosta skotina.
loader loader 14:01 16.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

Tek sada smo dobili selektora koji radi na duge staze - kako je vrlo smisleno i pametno objasnio Tole juče

medjutim92 medjutim92 16:59 16.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

nestor92
definitivno sam za njegovu smenu otkad je iz čistog inata na prvu prijateljsku protiv slabe Grčke pozvao identičan sastav koji je vodio na SP i izgubio.


Pa meni je to bilo baš jako. To je poruka rukovodstvu, samim igračima, pa i nama. Bilo bi dno da je pozvao neke druge ( uz pretpostavku da ih ima ).


Španija, svetski prvak, posle svetskog prvenstva igra prijateljsku u skroz drugom sastavu od onog šampionskog. Sve ekipe se spremaju za novi ciklus, jedino Radomir nastavlja kao da se ništa nije desilo, kao da smo sve uradili kako treba. Kapiram ja poruku rukovodstvu i igračima, ali ta poruka ništa ne znače bez dobrih rezultata, a i igrači su pokazali kako su je shvatili.
nestor92 nestor92 20:18 16.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

Španija, svetski prvak, posle svetskog prvenstva igra prijateljsku u skroz drugom sastavu od onog šampionskog.


Pa rekao bih da je njihova situacija bila neznatno drugačija
stefan.hauzer stefan.hauzer 03:25 17.09.2010

Re: Šta je problem kod Antića ?!

jedino Radomir nastavlja kao da se ništa nije desilo, kao da smo sve uradili kako treba.


aham,to mi je onako zasmetalo.
mislim,posto se vratio,napravio je od sebe neku vrstu zrtve i realno,poceo je da se pokriva za ono sto se desilo u jar. i da nije "suparnicka strana" onakva, radomir bi bio izvizdan,vec protiv grka. medjutim,opasan je on demagog.
prvo,cim se vratio,poceo je da prica o nekakvoj igri,nemcima...jedna lasta ne cini prolece... ne spominjuci,australiju,ganu...odmah je doslo do prepucavanja s' toletom,gde je normalno,za ocekivati, da radomir ima podrsku. pa ondak ova kazna. to mu je leglo k'o budali samar(). ondak su dosli grci.oni losi,mi bedni... greske iz afrike ponovljene(golovi,valjda se zbog toga igra fudbal?). i dalje,isti igraci,krasic-hamlet(juve, tu bi or not tu bi),problem sa/za napadacima,hronican(jer ni danko vise ne igra klasicnog spica,vise je po krilu,a nikad nije ni bio,klasican spic ),odbrana u tandemu vidic-subotic nikako da se sastavi...i tako dalje. radomir kao da nije bio svestan problema i uporno je forsirao neku stvar koja nije isla.
ok,najglasniji su bili oni najgluplji(curkovic,savic...),ali jebiga,slovenci su bili ispit,poslednja sansa radomira i on je pao.
opet,i dalje mislim da je on najbolji selektor od osima...ali,sp... to je bio pocetak kraja. moralo je da dodje do neke promene. neki novi igraci,mladi (tomic i ninkov to sigurno nisu). i da zameram mu racu petrovica. jer,decko nema blage veze. plus,ok milijas , odigrao je sasvim solidne kvalifikacije,nagradjen je odlaskom na sp,ali sada poziv zasluzuje koliko i ja. mislim,redovniji sam na malom fudbalu,nego on na tribinama u vulvsima.


d j o l e d j o l e 15:28 15.09.2010

Ko je uopšte

birao ove ljude koji određuju ko je najstručniji da bude selektor.

Jesu li oni dovoljno stručni da donose ovakve odluke.

p.s.


Nadam se da će uspeti da nastavi tamo gde je stao Antić. Mada, ako to i postigne, čemu može da se nada sem da ga pomenuta gospoda smene kada im to iz nekog samo njima poznatog razloga bude odgovaralo.
loader loader 15:32 15.09.2010

Ostavka Karadžića i ostalih iz potaje

Onda,
logično je (i neophodno, zbog fudbala)
da Karadžić i ekipa iz tzv. stručnog štaba
momentalno podnesu ostavke !

Ako su doveli do ovakve situacije sa najboljim selektorom kojeg smo imali u poslednje vreme i koji je naš fudbal bio vratio na noge, onda moraju da snose odgovornost svi koji su saučestvovali u sistematskom rušenju selektora i sistematskom uništavanju pozitivne atmosfere u reprezentaciji i oko nje.
alselone alselone 15:35 15.09.2010

Ajmo raja fajronat

Da uradimo ono sto smo trebali jos davno - pratimo samo basket, vaterpolo, odbojku, rukomet, sah

Da se ne dogodi nikad vise da remi sa Slovencima zauzme dve strane dnevnih novina dok vaterpolo bude u donjem levom cosku.

enzo_molinari enzo_molinari 15:43 15.09.2010

Re: Ajmo raja fajronat

alselone
Da uradimo ono sto smo trebali jos davno - pratimo samo basket, vaterpolo, odbojku, rukomet, sah

Da se ne dogodi nikad vise da remi sa Slovencima zauzme dve strane dnevnih novina dok vaterpolo bude u donjem levom cosku.


Pa kad volimo fudbal. A zasto, ne znamo.

Dao bih tri naziva svetskog prvaka u kosarci i dva u vaterpolu i jedan osvojen US Open za prvaka evrope ili sveta u fudbalu.

O tome bi se pricalo sa kolena na koleno..

ostaje nasim potomcima da se nadaju
aleksandarz92 aleksandarz92 16:04 15.09.2010

Re: Ajmo raja fajronat

Dao bih tri naziva svetskog prvaka u kosarci i dva u vaterpolu i jedan osvojen US Open za prvaka evrope ili sveta u fudbalu.

I onda košarkašima i vaterpolistima ostanu samo po dve titule, a Moniki Seleš samo jedan US open.
aleksandarz92 aleksandarz92 16:04 15.09.2010

Re: Ajmo raja fajronat

...
stefan.hauzer stefan.hauzer 15:51 15.09.2010

.

pajz,smena je morala da se desi,'vako vise nije moglo dalje.
ako cemo realno,na kraju je i antic izgubio kompas. nije znao gde se nalazi. imao je podrsku i tima i puka,ali opet,sudije,kosmos,savez...
i moje misljenje je da se,pizon dosad nije pokazao kao totalni promasaj od trenera...realno u zvezdi je dobio otkaz dok je bio na celu(taj potez uprave ,je bio totalno dno). ok,igra nije bila neka...ali rezultat je tu. istina ,nije mi se svidjala ta igra s' dva zadnja vezna...ali kakav je bio tim,drugacije se nije moglo.takodje i mlada reprezentacija 2. mesto... slazem se ,da verovatno i nije najbolji trener,ali da vidimo...tj. sacekamo sledece dve utamice,pa da vidimo gde smo.

u sustini,mi smo s' anticem dosli do tacke,gde mozes samo unazad i tamo smo izgleda krenuli. imali smo neki zalet,delovali smo na trenutke kao prava ekipa...ali od australije,pa sve do sad i ove slovenije ,lose,ocajno,bednoo...plus,sto pojedini igraci sebi daju za pravo da se usred utakmice prepucavaju s' protivnickom klupom,dok akcija protivnickog tima traje i da ne budu izvedeni(aloo?).ako pricamo o autoritetu.
plus, voleo bih da ovo znaci,da pojedini igraci vise nece prismrdeti reprezentaciji,je l' im tu realno nije mesto.
plus, kakvi smradovi sede u tom upravnom odboru fss-a...da ti se stomak okrene. i s' te strane zao mi je antica.

enzo_molinari enzo_molinari 16:01 15.09.2010

Re: .

stefan.hauzer
pajz,smena je morala da se desi,'vako vise nije moglo dalje.
ako cemo realno,na kraju je i antic izgubio kompas. nije znao gde se nalazi. imao je podrsku i tima i puka,ali opet,sudije,kosmos,savez...
i moje misljenje je da se,pizon dosad nije pokazao kao totalni promasaj od trenera...realno u zvezdi je dobio otkaz dok je bio na celu(taj potez uprave ,je bio totalno dno). ok,igra nije bila neka...ali rezultat je tu. istina ,nije mi se svidjala ta igra s' dva zadnja vezna...ali kakav je bio tim,drugacije se nije moglo.takodje i mlada reprezentacija 2. mesto... slazem se ,da verovatno i nije najbolji trener,ali da vidimo...tj. sacekamo sledece dve utamice,pa da vidimo gde smo.

u sustini,mi smo s' anticem dosli do tacke,gde mozes samo unazad i tamo smo izgleda krenuli. imali smo neki zalet,delovali smo na trenutke kao prava ekipa...ali od australije,pa sve do sad i ove slovenije ,lose,ocajno,bednoo...plus,sto pojedini igraci sebi daju za pravo da se usred utakmice prepucavaju s' protivnickom klupom,dok akcija protivnickog tima traje i da ne budu izvedeni(aloo?).ako pricamo o autoritetu.
plus, voleo bih da ovo znaci,da pojedini igraci vise nece prismrdeti reprezentaciji,je l' im tu realno nije mesto.
plus, kakvi smradovi sede u tom upravnom odboru fss-a...da ti se stomak okrene. i s' te strane zao mi je antica.


Meni je zao nas
stefan.hauzer stefan.hauzer 22:48 15.09.2010

Re: .

i da... je l' ovo znaci da ce se dule savic,vratiti u fss?

mislim,povukao se,onomad,kad je antic(kao) ostao na mestu selektora.
libkonz libkonz 22:50 15.09.2010

Re: .

je l' ovo znaci da ce se dule savic,vratiti u fss?

jeste bio sjajan fudbaler, a to je dokaz da za dobrog fudbalera mozak nije potreban.
freehand freehand 16:05 15.09.2010

Slobo, Santrače!

E kad se sad nisam šlogir'o'o - nikad neću!!!
Videste li ljudi ko je predsednik Stručnogodbora FSJ?
Slobodan Santrač, ej!!!
Pa što ne staviste Živadinovića, aman?
Barabetine one najgore... Ma jel on sam sebi platu određivao ili se sa nekim dogovarao? Jel sam ugovor potpisao?!
E sad bih psovao kao kočijaš, pa bolje da se zaustavim.
enzo_molinari enzo_molinari 16:12 15.09.2010

Re: Slobo, Santrače!

freehand
E kad se sad nisam šlogir'o'o - nikad neću!!!
Videste li ljudi ko je predsednik Stručnogodbora FSJ?
Slobodan Santrač, ej!!!
Pa što ne staviste Živadinovića, aman?
Barabetine one najgore... Ma jel on sam sebi platu određivao ili se sa nekim dogovarao? Jel sam ugovor potpisao?!
E sad bih psovao kao kočijaš, pa bolje da se zaustavim.


O neeeeeeeeeeeeeeeeeeee Santrac, Zivadinovic i Karadzic su braca
Milutin Milošević Milutin Milošević 16:23 15.09.2010

Re: Slobo, Santrače!

braca

Više liče na sestre
enzo_molinari enzo_molinari 16:52 15.09.2010

Re: Slobo, Santrače!

Milutin Milošević
braca

Više liče na sestre


Babe
njanja_de.manccini njanja_de.manccini 20:08 15.09.2010

Re: Slobo, Santrače!


enzo_molinari
Milutin Milošević
braca

Više liče na sestre


Babe


sta fali babama molim lepo?

AlexDunja AlexDunja 20:31 15.09.2010

Re: Slobo, Santrače!

sta fali babama molim lepo?


ništa kad nisu muškarci.
milovanovicns milovanovicns 21:54 15.09.2010

Re: Slobo, Santrače!

AlexDunja
sta fali babama molim lepo?


ništa kad nisu muškarci.


Baba-deda.. Nema gore kombinacije.. Jedna od najvecih baba je Velimir Ilic. Kad zakuka "onim" naglaskom, samo mu marama fali i da krene pesnicama da se udara u grudi..

Problem sa ovim likovima je taj sto ih mlade sekretarice vise ne zanimaju (ne dize im se), pa su sve svoje kapacitete usmerili na fuzbal, te ga talambase i ne staju..
freehand freehand 23:01 15.09.2010

Re: Slobo, Santrače!

njanja_de.manccini

enzo_molinari
Milutin Milošević
braca

Više liče na sestre


Babe


sta fali babama molim lepo?


Isto što i Karadžiću.
I sudijama, pa im na utakmici zbog toga svi dobacuju.
escherichije_colic escherichije_colic 20:32 15.09.2010

...

Sav taj talog iz saveza će lepo da se raščisti kad dođe politička odluka da se pohapse (a ima sigurno osnova) Dotada možemo samo da plačemo. Ne znam zašto, ali nisam neki preteran pesimista kad je Pižon u pitanju. Videćemo kakav će mu biti prvi spisak, znaće se bolje na čemu smo.
miloradkakmar miloradkakmar 00:35 16.09.2010

Najgore

je što će sada biti svi selektori.
Za neke fudbalere do Svetskog prvenstva nisam ni čuo ili sam ih zaboravio, a tek sad što ću da ih upoznam. Imaćemo dve-tri reprezentacije i dugačku klupu.
Rejlem Rejlem 08:40 16.09.2010

Sapunica...

...je prava rec.
Nisam bio odusevljen Anticevim potezima u Juznoj Africi u utakmici sa Australijom. Ali zameniti ga Pizonom...Izvinjavam se sto ovo kazem na ovom mestu, ali Pizon je obicna gluperda. I tu ne mislim samo na trenersku potkovanost.
Milutin Milošević Milutin Milošević 12:30 16.09.2010

Deki je sve rekao

nobody is perfect nobody is perfect 08:37 18.09.2010

'pravda za urosa' ...

mislio sam da je na ovom blogu probranija klijentela od one gomile narucenih ljubitelja misterovog lika i dela iz blica, pressa...
kad ono, corak, jer i ovde vidim koliko je mister prirastao za srce svim c.., ups, delijama ma gde oni bili.
pa, gospodo, mister je sad slobodan, slobodno ga uzmite i ne kukajte vise. to vam najtoplije preporucuju svi grobari osim ovih koji su na ovom blogu 'navuceni'jer jos ne kapiraju igru koja je zakuvana na istom mestu gde i parola 'pravda za urosa'...
p.s. pitanje za autora bloga i njegove istomisljenike: da li ste i za gornju parolu?
Milutin Milošević Milutin Milošević 11:48 18.09.2010

Re: 'pravda za urosa' ...

da li ste i za gornju parolu?

O tome sam se odavno izjasnio, i pretrpeo svakojake kritike. Ne kao zvezdaš, već kao čovek koji radi sa mladim ljudima. Mislim da ne treba da obrazlažem i ne vidim kako je to vezano sa temom mog teksta.

Usput, i novi selektor je zvezdaš, pa mi nije jasno zašto ovaj komentar ide na račun delija.
nobody is perfect nobody is perfect 13:53 18.09.2010

Re: 'pravda za urosa' ...

vi ste bar 'covek od bloga', pa me cudi da se pravite nevesti:
pa nije valjda pizdra prvi zvezdas koga ste se odrekli?!
Milutin Milošević Milutin Milošević 14:30 18.09.2010

Re: 'pravda za urosa' ...

vi ste bar 'covek od bloga', pa me cudi da se pravite nevesti:

Nobody is perfect

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana